Snails & Piggy Paint …. neglelak til børn og gravide

Jeg synes det er genialt at de små prinsesser kan få lov til at boltre sig i neglelakkernes smukke univers og få farver på hænder og fødder uden at man behøver at spekulere på om man nu er verdens værste mor, fordi man har udsat barnet for giftige dampe osv 😉 Kendte ikke mærkerne før jeg blev gravid, men opdagede dem dengang i en søgning efter netop uskadelige lakker. Snails og Piggy Paint er nemlig vandbaserede lakker og Snails fjernes med vand/sæbe. Piggy paint med alkoholbaseret fjerner. Man kan også få nailart penne til Snails lakkerne – det er da skønt! 🙂 (læs mere om Snails her & Piggy Paint her).
Synes lige at det var værd at nævne, hvis ikke I vidste det i forvejen – det er jo en super barselsgave/ nybagt mor-gave/ mig-selv-gave/ til børnefødselsdagen osv. Snails koster 180 kr. for 3 stk. og Piggy Paint omkring 70 kr. stykket. Begge dele føres hos LuxBeauty.

Kendte I godt de her typer neglelak i forvejen?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Tips og Tricks og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Snails & Piggy Paint …. neglelak til børn og gravide

 1. Heidi skriver:

  Ej dem kendte jeg slet ikke, det budskab skal da spredes til mine veninder, som har piger. For der er nogle af dem, som er betænkelige ved at lade deres pigebørn få neglelak på :O) En fin pris, når man tænker på at produktet så er til at stå inde for. :O)

 2. Bolize skriver:

  Rigtigt fint link 🙂

 3. britt bauerfeld skriver:

  Kendte Piggy Paint men ikke Snails… Begge er vandbaseret dog kan jeg ikke læse at Piggy Paint kan vaskes af med vand og sæbe? Deres neglelak fjener indeholder stærk alkohol og er stærkt brændbar – i følge deres egen hjemme side.

  Derfor tror jeg jeg køber Snails til min datter i stedet.

  • MiniMalsen skriver:

   Du har fuldstændig og aldeles ret! Det er mig der ikke har læst ordentligt. Indlægget er derfor rettet og du skal have tak for din kommentar.

   God weekend,
   Marlene 🙂

  • MiniMalsen skriver:

   Du har fuldstændig og aldeles ret! Det er mig der ikke har læst ordentligt. Indlægget er derfor rettet og du skal have tak for din kommentar.

   God weekend,
   Marlene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *