Største (og bedste) påskeæg

LEGO duplo

Kort før påske ringede pakkeposten på med en ualmindelig stor pakke. Eftersom jeg ikke havde bestilt noget (som jeg kunne huske i hvert fald), så lurede jeg altså lidt på størrelsen og gav mig da også straks til at flå den arme kasse op for at inspicere indholdet 🙂 Nede i kassen lå et stort påskeæg. Med sløjfe på. Og et fint kort til Cookie og mig med påskehilsen fra LEGO duplo! Cookie var ikke hjemme da ægget ankom, så jeg tillod mig lige at kigge lidt på indholdet, som var den her æske og den her æske …..med andre ord: RET mange klodser i fine farver og faconer. Jeg vidste, at ægget ville vække begejstring for yndlings-apps på iPad er nemlig lige præcis den, hvor man laver is og den hvor man bygger mad, så spillet kom altså lige til live.

Jeg placerede ægget midt på gulvet og lod ham selv opdage det! Lydene kan slet ikke gengives, men det var en blanding af nysgerrighed og totalt boblen over af bar LEGO-lykke. Der bliver bygget “burgis” (han blander klodserne, så derfor vafler med bøf, pistacieis og tomat fx ha ha) til den helt store guldmedalje og det er det første han frekventerer om morgenen når han står op. Han er faktisk også blevet super god til at sætte klodserne sammen nu; det er som om han er ved at have fundet teknikken. Endelig.

LEGO duplo er blevet omtalt her på bloggen mange gange før, for det er bare godt legetøj. Selv om duplo måske eksisterede i den form da jeg selv var lille, husker jeg tydeligt mine egne LEGO-klodser og hvordan de havde liv i rigtig mange år. Jeg håber at det samme vil gøre sig gældende for Cookie. At interessen varer ved. Hvad er jeres erfaring med LEGO – er jeres børn vilde med det?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Legetøj og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Største (og bedste) påskeæg

 1. Nøj et stort påskeæg 🙂 Guldklumpen er helt vild med det der is-spil iPaden, måske vi skulle invistere i “duplo-bygge-maden” til ham.
  Lige pt bliver der leget rigtig meget med LEGO duplo Flyvere fra Planes 🙂
  /Camilla

  • Marlene skriver:

   Byggemaden er et hit!! 🙂 Den kan du sagtens investere i …. MANGE timers leg 🙂
   Skal lige tjekke de der Planes ud. Lyder som noget for os 🙂

 2. Vi ELSKER det også herhjemme – faktisk både Fidusen på 3 år, men også Trutten på 5 år, selvom han også leger med almindelig LEGO.
  Det er klart det legetøj (måske sammen med bObles) de leger allermest med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *