Perfekte sommersko fra TOMS

Toms children

Jeg har svært ved at stå for glimmer sådan i al almindelighed, men når det så samtidig er i miniaturestørrelse, så er det bare en tand mere cute. Toms har lavet skønne sko til både piger og drenge – mine favoritter er de navy til drenge og de sølvfarvede glimmerfester til pigerne. Jeg stødte på dem her i forbindelse med pressedagene og faktisk ikke klar over at de var så fine. Havde kun set dem online og nogle gange gør ting sig bare bedre live.

Toms har jo længe været omtalt som værende umanerlig behagelige at have på og jeg overvejer faktisk at tilføje et par til min egen garderobe. Er der noget om snakken … altså, er de så gode som det siges? 🙂
Til børn fås de bl.a. her. og voksne her.

Hav en skøn solbeskinnet lørdag! Jeg smutter til hyggelig event om lidt og så står resten af weekenden på hygge med familien i haven med blandet arbejde og fornøjelse.

___________________________________

Der er benyttet affiliatelink i teksten

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Perfekte sommersko fra TOMS

 1. Karina skriver:

  De er skønne. Har et par selv. Og har allerede haft dem på i år.
  Dog ville jeg ikke vælge dem som primær sko til børn. Der er meget begrænset støtte i dem. Men som “fin sko” eller en gang imellem tror jeg de er ok.

  Nu er jeg nok også meget hys/tosset omkring sko til børn fordi Sofia hældte/hælder indad på fødderne så for at rette op og undgå dummefødder, indlæg mm på sigt har drt været vigtigt at hun havde sko der støttede ved hælen og havde nogenlunde høj svang. Men kunne bestemt godt finde på at købe sådan et par til hende nu 🙂

  • Marlene skriver:

   Nej, det tror jeg du har ret i … men som “indimellem” sko er de okay 🙂
   Jeg er også hys med sko – det skal bare være i orden, for vi får altså kun ét par fødder og dem skal der passes på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *