Sparekniven – tips til ekstra procenter lige nu

Hej med jer! 

Jeg håber, at I alle nyder weekenden med hyggelige sysler nu hvor vejret (i hvert fald fra hvor jeg er) ikke byder på det store udepotentiale :) Jeg har samlet lidt gode links til jer …. det er nu og i de næste par uger, at webshops for alvor ryder op og sætter ned med ekstra procenter, hvilket betyder, at vi kan gøre ekstra gode handler.

Lige nu i denne weekend har Zalando ekstra 20% på udsalgsvarer med koden DKWAH45B (køb over 750 kr) og ekstra 10% med koden DKWAH45A (køb over 500 kr.)

BOOZT har lige proklameret final sale ( til piger her og drenge her) ….. og der er ligeledes rigtig mange gode handler at gøre. Tjek især sko/ støvler ud.

Nelly, som har masser af godter til mor og far, har en rabatkode ude med 20% på alle forårsvarer (der er nogle mærker undtaget og køb for mindst 600 kr) – der skal man bruge koden nc63d og der er ligeledes fri fragt over 100kr

Ilse Jacobsen har sat en masse ned til både 50% og 70% – se her. Helt specifikt en del nedsættelser på børneting – både softshell og gummistøvler!

LEKMER har online lagersalg med op til 70% – se HER

mini rodini har final sale med 50% lige nu.

Hvis jeg støder på flere gode steder, så ryger de ind i dette indlæg :) Håber det kan bruges!

 

Indlægget indeholder både links med og uden affiliate

Dette indlæg blev udgivet i Sparekniven og tagget , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Sparekniven – tips til ekstra procenter lige nu

  1. Karina skriver:

    Uha vi elsker udsalg og gode priser :-)
    Lidt sjovt sad jeg faktisk igår og overvejde at samle alle de skønne tilbud der kommer i disse dage og smide på bloggen :-) nu henviser jeg da bare hertil Hihi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *