Se min linselus og lidt lækkert til mor

Essie luxeffects 2014

En kameralinse, siger du? Hvor? Hvor? Lad mig lige komme til her. Ha ha … det er stort set umuligt at fotografere noget som helst med Cookie i nærheden, for hvis ikke han liiiige skal snige sig med på billedet som her, hvor jeg for gud ved hvilken gang forsøger at tage et billede af de nye Essie Luxeffect lakker, så insisterer han på at ville trykke på fjernbetjeningen, hvilket betyder at jeg slet ikke har føling med fokus osv. ha ha 😀 Det er faktisk ret underholdende og når jeg så indimellem spørger om ikke jeg må tage et pænt billede af ham, så gemmer han hovedet i en pude eller skærer de forfærdeligste grimasser – lille drillepind. Mit es er at sige til ham, at hans mormor skal se billedet, så får jeg ren engleunge for alle pengene, men det er jo ikke et kort jeg kan trække hele tiden. Men “for sjov” billeder, som fx dette, elsker han!

I går var han til sin første “fotografering” i stil med skolefoto … det var min mand der var med ham og han sagde at det gik rigtig godt, så jeg er SÅ spændt på at se resultaterne. På fredag skal vi faktisk også til fotografering hos en prof. Men mere om det senere 🙂

Må I tage pæne billeder af jeres unger eller forsøger de også at flygte? 😀

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv. Bogmærk permalinket.

Et svar til Se min linselus og lidt lækkert til mor

  1. Bolize skriver:

    Haha … jeg er SÅ glad for alle de flotte billeder jeg har ♥ Det er vist generelt op/ned med hensyn til at fotografere poderne – somme tider er det super nemt – andre gange pyhaaa :-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *