Gode børnevenlige opskrifter til bagning

bagning med børn

Det er en rigtig lille bagemus jeg har fået mig! Cookie elsker simpelthen at få lov til at være med til at kreere i køkkenet. Han gider også godt mad, men taber hurtigere begejstringen end når det handler om bagværk. Egentlig er jeg rigtig glad for det, for det tvinger mig noget mere til “makronerne”, for jeg har egentlig aldrig rigtig gidet bage sådan for alvor. Jojo, et brød i ny og næ, men de blev alligevel aldrig rigtig gode 😀 Så jeg kan også lære noget af børnevenlige opskrifter og det er jo dejligt.

Når vi går i gang har jeg selvfølgelig udvalgt en opskrift inden og har faktisk nogle helt bestemte sider jeg ofte besøger til det formål. Tænkte at der måske kunne være andre derude, som har lyst til at få inspiration, så her er mine favoritter:

Denne side har jeg primært brugt grundopskrifterne til cupcakes/ cake pops, men vil klart kaste mig ud i flere af de mere kreative projekter, når Cookie er lidt ældre og kan lidt mere.

Her finder du masser af opskrifter til både mad og bagning – især kan brownies og snegle anbefales. De er vildt nemme og gode!

Kitchen4Kids har en hel sektion med lækkerier som er lige til at gå til også. Vi har haft ok succes med især vaniljekransene, som dog smagte bedre end de kom til at se ud, men Cookie var lidt for ivrig! 😀

Scroll lidt ned på denne side og find “Rosin-scones” …. mååååms!!

Lækker og nem Marmorkage, som er sjov at lave pga farverne.

Det er dem vi har brugt ind til videre, men jeg ved, at der findes en håndfuld videoer på youtube også (på dansk), hvis man er mere til at se før man kaster sig ud i noget. Ved dog ikke, hvor mange bageopskrifter der eksakt er.
Nogle af opskrifterne har jeg ændret lidt i undervejs, for at gøre dem sundere, men jeg forestiller mig, at skrive et særskilt indlæg om, hvad man kan gøre, på et senere tidspunkt.

Min tanke er lidt, at jeg tilføjer flere sider til dette indlæg, når jeg bruger en ny opskrift fra en ny side, så bogmærk endelig dette indlæg og ville blive glad for et like nederst 🙂

OG … har du mon nogle bageopskrifter som er børnevenlige som du vil dele? Så gør det meget gerne i en kommentar 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Mad og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *