Så så man mig hamstre julegaver i en fart!! FED rabatkode i indlægget


Altså, det er virkelig sjældent at jeg sådan får helt panik på, når jeg møder en god rabatkode, men når det er til en af mine favoritshops, som har SÅ mange lækre ting og som ikke er bange for at lade koden gælde OGSÅ på nedsatte varer, så er det altså der man slår til og tænker julegaver, fødselsdage osv.
Jeg fik lige tjekket ikke mindre end 4 julegaver af listen, scorede leosko fra Pom Pom til Cookie, rejse ghd-føntørrer til mig selv (til latterlige 16o kr.!!) og lidt andet godt 😀 Fedt fedt fedt …. koden du skal bruger OKT20 lige her på denne skønne shop.

PS: hvem der bare havde en lille pige der skulle forkæles med lyserøde ting …. by nord nedsat og derefter yderligere 20%. Spisestel, hyggetæpper og sengetøj. Junior endda. Sidstnævnte kunne vi godt have købt, men vi har ulvesættet og har suppleret med Fred’s World og Holly’s.

Godt tip at gå på weekend med, ikke? 😉

Pssss…. husk at shoppe lidt neglelak og dame-dims til dig selv 😀

 

(adlinks)

Dette indlæg blev udgivet i Indkøb og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Så så man mig hamstre julegaver i en fart!! FED rabatkode i indlægget

  1. gitte meier nielsen skriver:

    kan ikke få linket til at virke, hva er det for en shop så jeg kan komme ind og shoppe

  2. Bolize skriver:

    wup-wup – DET må jeg da nok ha lov at sige :-)))

  3. gitte skriver:

    En lille anbefaling: minstreg.dk 🙂

  4. Pingback: Om at ville rulle sig i græsset og være 2 år igen i en kæmpe mudderkasse | MiniMalsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *