Print trend: Flamingo i alle afskygninger

Nogle gange skulle man tro, at de forskellige designere snakker sammen, for det er påfaldende så mange der har flamingoer med i deres forårs- og sommerkollektioner. Ikke kun til børn – der er faktisk også overload på flamingoer til voksne. Det gør dog ikke mig spor! Jeg elsker at se på den smukke fugl og dens slanke buede silhouet egner sig da også fortrinligt som print på forskellige måder.

flamingo

Det er både drenge og piger, som kan smykke sig med flamingoen – en del af varerne er allerede landet i butikkerne, men noget mangler stadig. Mini Rodini laver fx en del styles, som endnu ikke er landet i de danske webshops, men mon ikke de er lige på trapperne. How to kiss a frog har lavet ballonkjole, nederdel og bluse, hvor af ballonkjolen er den på collagen. Molo har en hel serie til både babyer og større børn – lige fra dragter til savlesmæk til kjole og en masse andet og ikke mindst, så er Gardner and the gang på banen med en super skøn sej udgave af flamingoen.

Der flytter helt sikkkert noget flamingo ind her på matriklen – hvad med hos jer?

(enkelte links er affliate)

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Print trend: Flamingo i alle afskygninger

  1. Absolut! Glad-i-låget-prints hører forår/sommer til!
    Og super ærgerligt at How to…’s nederdel ikke fås i en str., jeg kan passe 🙂

  2. Lou skriver:

    Vil meget gerne have fat i Mini Rodinis skønne flamingo print 🙂 Så glæder mig til at resten af kollektionen kommer online. Indtil videre er der trykket et par af deres fine undulat-leggins hjem til den lille frøken.

    /Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *