Interiørønske: Sebra stole

sebra stoleBilleder fra LirumLarumLeg.dk

Jeg savner en stol på Cookie’s værelse og allerhelst så jeg det skulle være en gyngestol til os begge, men af hensyn til pladsen må jeg nok erkende, at det vil være et rigtig tåbeligt valg på sigt. Til gengæld har jeg haft luret en del på de her fine stole fra Sebra, som er lette i udtrykket samtidig med at de er farvestrålende. Den store runde “You lounge” stol er bare superskøn, men igen ville den nok blive for voldsom. Den smalle almindelige stolemodel vil være at foretrække og pyntet med en fin pude vil den være rigtig god for ham på sigt. De fås i flere størrelser, farver og modeller. Den gule tiltaler mig rigtig meget og ville være en fin farveklat i et lyst/ lavendelblåt værelse. Allesammen spottet her.

(affiliatelink i teksten)

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Interiørønske: Sebra stole

 1. Cfashion skriver:

  Jeg syntes den lilla stol er noget så fin, jeg ville nok helst have den til mig selv 😉 Måske den er høj nok til en mummitrold som mig.
  /Camilla

 2. Heidi skriver:

  Det er nogle rigtig fine stole, lilla er også min farve, så sådan en stol herhjemme ville være perfekt. :O) Skal lige tjekke prisen inden jeg forelsker mig for meget,

 3. Mschouw skriver:

  Hej

  Mon du har set den turkise er i designersandfriends.dk til 400,- Den er godt nok lækker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *