Oriflame baby & Kids


Jeg ved ikke med jer, men jeg husker Oriflame, som et af de der kuponhæftefirmaer og har egentlig ikke rigtig skænket det en tanke i nogle år. Nu blev jeg så gjort opmærksom på, at Oriflame har startet webshop og nysgerrig som jeg er, hoppede jeg lige ind for at se, hvad der kan fås nu. Især deres linjer til børn har vakt min interesse, fordi der er tænkt rigtig meget på sundheden i produkterne – der siges bl.a.:

 • naturligt baserede produkter er af høj kvalitet og fremstilles på moderne fabrikker, under strenge kvalitets- og miljømæssige kontrollerede forhold.
 • fokuserer på anvendelsen af naturlige ingredienser og ekstrakter.
 • anvender spraydåser der ikke skader ozonlaget.
 • har fokus på genbrug og miljø i valget af emballage.
 • produkter testes ikke på dyr.
 • kosmetikprodukter indeholder ikke ingredienser fra døde dyr eller ingredienser, der forvolder lidelse eller skade på dyr.
 • kosmetik er fremstillet i overensstemmelse med højeste standard for kosmetik – Good Manufacturing Practices (cGMP)

Derudover er der sådan et snedigt pointsystem, hvor man opsparer bonus og det er jeg lidt vild med ….så kan man på et tidspunkt godte sig lidt ekstra.
NÅ, men anyway, så overvejer jeg at bestille lidt sager til Cookie – synes især den der Baby Bedtime Bath lyder lidt lækker og jeg er også ved at løbe tør for olie alligevel, såeh….

Vidste I, at Oriflame er så meget med på de grønne noder og at der er startet webshop?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Body & Pleje, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Oriflame baby & Kids

 1. Sabina skriver:

  Det vidste jeg ikke, men husker godt de kuponhæfter nu hvor du nævner det. Ingen baby her, men når du nævner sminke kan jeg næsten gætte der er noget til mig! 🙂 Og de ting du nævner med både miljø og beskyttelse af dyr, det gør siden et besøg værd. Skræmmende hvor mange af de “store” mærker der stadig tester osv på dyr.

 2. Louise skriver:

  Jeg husker især alle de små minilæbestifter man kunne bestille med hos Oriflame 😀

  Jeg blev helt glad over al den etik, der er forbundet med disse produkter – ingen dyreforsøg og hensyntagen til miljø. Det er desværre noget, der er en mangelvare hos mange firmaer.

  Til gengæld var min skuffelse stor, da jeg så, at de propper parfume i alle deres babyprodukter?! Min baby skal da dufte af baby og ikke parfume! Og som parfumeallergiker er jeg især obs på ikke at udsætte min baby for alt for mange allergifremkaldende sager. Så øv, det er en ommer Oriflame 🙁

  • MiniMalsen skriver:

   Gud ja. Minilæbestifterne! Dem kan jeg godt huske også 🙂 man må sige at der er sket noget siden da.

   Ja jeg kan på en måde godt følge dig – men når baby bliver lidt større har jeg personligt ikke noget imod der er lidt duft i produkterne. Jeg har kun brugt vand og en smule babysæbe til at rense navlen med ind til nu men nu er han tre måneder og kan måske tåle en lille smule mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *