Interiør-ønske: The Rocking Chair med tilbehør


Jeg har altid gerne ønsket mig en gyngestol og mit ønske er altså ikke blevet mindre efter Cookie er kommet til verden – tænker det må være virkelig hyggeligt at sidde sammen i den og falde til ro. Senere at sidde og læse historie i og ja….endnu senere, så kan den flytte ind i stuen, hvor jeg ville elske at sidde i den og læse en god bog.
Egentlig har jeg mest set efter brugte antikke udgaver med sirlige snoninger og udskæringer, men ingen har rigtig fejet benene væk under mig. Det gør denne her fra Hübsch Home så til gengæld og jeg ville pynte den med lige præcis de tre ting fra Broste – to smukke puder og en lækker plaid. Må se om ikke der kan blive råd til den snarest. Må altså eje!
Gyngestolen fås her og det gør puder og plaid også.

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

10 svar til Interiør-ønske: The Rocking Chair med tilbehør

 1. Heidi skriver:

  Jeg ønsker mig også en gyngestol, min mor har en fed en stående, sort og enkel. Men jeg har ikke fået hustlet den fra hende endnu, det lykkedes mig dog med hendes Verner Pantom standerlampe hi hi. Og jeg tydeligt stolen i min stue, men det gør hun ikke endnu! ;O) Uhh lækre puder, må lige udforske dem lidt :O)

 2. Pixels & Poesi skriver:

  Jeg kan godt forstå du gerne vil have alle fire sager. Farverne og teksturerne spiller virkelig smukt sammen.

 3. Tine skriver:

  Jeg var så heldig at finde den perfekte gamle gyngestol til igen penge i en lokal biks lige før lillefisen kom til verden. Tidligere blev den brugt til at amme og vugge i, og nu læses der godnathistorie og synges sange fra den hver dag. Det er bare så hyggeligt!!

 4. Louise skriver:

  Hvor er den fin. Jeg har selv været så heldig at overtage min morfars gamle gyngestol. Jeg har så malet den sort og mangler nu bare at få købt et fint pudebetræk og et sæde til den. Så er den helt klar til min søn kommer til verden om en måneds tid, så vi kan have amme- og vuggetid i stolen 🙂

 5. Emma skriver:

  Det ser også ud til at være et rigtig fint sæt! Puderne er virkelig fine. Når jeg engang bliver mor, så må jeg også have fat i sådan en stol. Jeg kan lige se for mig, hvor hyggeligt det er at sidde med baby og amme i sådan en stol, synge og læse godnathistorier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *