New in: Mini Rodini Bunny Onesie


Når posten kommer med fineste pakker med fineste indhold til Cookie, så klapper jeg lidt ekstra i mine små buttede poter! Fornylig, bestilte jeg nemlig denne skønne Onesie med kaninus og snefnug fra Mini Rodini hjem. Elsker dens lækre mørkeblå farve og det søde print – den perfekte dragt til en køretur eller en kølig dag hjemme, hvor man bare skal være lidt ekstra godt klædt på. Jeg købte min her, men den er udsolgt nu – fås også her.
Der er så mange ting fra Mini Rodini AW12, som jeg så gerne ville have, så mon ikke der flytter lidt mere ind i løbet af efteråret 🙂 Er den ikke bare nuser?

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Indkøb, Ønskelisten og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til New in: Mini Rodini Bunny Onesie

 1. Louise Markussen skriver:

  Eeej, hvor er den fin!

  Det er lige før jeg ville ønske mig sådan én i en liiidt større størrelse 😀

 2. Sarah skriver:

  Uhhh, det er simpelthen for dyrt at følge med på bloggen.. Bliver jo fristet af alle de skønne ting du viser her 🙂

  Den kunne godt være et julegaveønske til bassemanden (som først ankommer om en måneds tid, ahem…) 😉

 3. Petit Podium skriver:

  Ih, den er fin, Malsen! Vi er også flere, der har tabt vores hjerte til Mini Rodini 😀

 4. Pingback: Cookie’s Outfit 08.12.2012: Mini Rodini Bunny Jumpsuit / Onesie |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *