Libero Art Edition & godt tip til feriens underholdning!

Sponsoreret indlæg

Når fashion, kreativitet og branding går hånd i hånd, så er der sket noget godt! Libero har ladet de små boltre sig med maling i alverdens farver – se bare her:

 

 

Designeren Karoline Lenhult har derefter udvalgt særligt gode motiver til de nye bleer – sikkert ikke en nem opgave, for når så mange skønne farver mikses og blandes i et virvar, opstår der ofte noget virkelig unikt og spændende mønster. Jeg har selv været med til at lave sådanne udtryk med nogle små klasser i skolen og bagefter skulle de netop være med til at finde det bedste sted i deres maleri, hvorefter det blev skåret til, rammet ind og givet i julegave til de stolte forældre 🙂 Super sjovt og jeg kan slet ikke vente til Cookie bliver stor nok til at klatte med maling og give den gas sammen med mormor, som er kunstner!
Libero siger at “Alle børn er kunstnere” og derfor kan man lige nu faktisk uploade billeder fra ens egne børn OG ovenikøbet deltage i konkurrencen om en lækker iPad3 – se hvordan du deltager lige her. Der er altså allerede nogle helt fantastiske bidrag, som får smilet frem på en gråvejrsdag!

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

2 svar til Libero Art Edition & godt tip til feriens underholdning!

  1. Bolize skriver:

    Åhhhh, der tændes **** i mine øjne :-)))
    Det bliver bare SÅ SJOVT … og tror vi får skabt de mest fantastiske værker sammen ♥ …
    Sikke et fint indlæg og flot og skæg konkurrence 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *