MiniMalsens MiniShop – “The Cookie Jar” iiiiiiis ooooppppeeeen :D

Det er lykkedes mig at få et overblik over de bjerge af tøj og ting, som den gode Cookie-little af den ene eller anden årsag ikke længere bruger. Der er selvsagt tøj, men også udstyr som fx lift, barnevognssele og bæresele og der er ikke mindre end to autostole på vej.
Meget kort vil jeg lige sige, at porto altid er inkl. i prisen – jeg håber at I vil hjælpe mig med at fortælle om shoppen til veninder, familie og andet godtfolk; fx ved at dele linket på facebook.
Jeg er kun lige startet med at sætte annoncer på, så hold løbende øje…der vil være masser af nyt hele tiden. Meget har I jo set Cookie i her på bloggen, men der er masser af andet også. Jeg laver også sådan nogle tøjpakker med ting der er brugt mere og som kommer til at være ultrabillige, men jeg håber at der stadig er nogen der kan bruge det, for det er jo super godt tøj.
Vil I kigge forbi? Det håber jeg 🙂 Shoppen hedder: The Cookie Jar og findes her.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

6 svar til MiniMalsens MiniShop – “The Cookie Jar” iiiiiiis ooooppppeeeen :D

  1. Skønt navn navn 🙂 Må lige ind og lure – meget belejligt er Cookie lige et par måneder ældre end D 😉

  2. Bolize skriver:

    Uhhh …. det ser godt ud og herligt navn på “shoppen” … der kan gøres gode kup kan jeg se 😉 Pøj-pøj med initiativet ♥

  3. Trine Lykke skriver:

    Super kreativt navn til shoppen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *