Mini Rodini SS13 Leo-Licious med rabat

Go’ leo-morgen!
Det er søndag, fuglene synger, solen er fremme og Mini Rodinis nye leo-varer kan fås med procenter – det er en herlig dag! :)
Jeg har selv holdt mig i skindet ift leopardtingene, fordi der er så mange andre ting, som jeg gerne vil have fra Mini Rodinis SS13 Bon Voyage kollektion, men har i stedet klikket t-shirt med blå undulater hjem fra samme webshop. Der er 20% på alle nyheder, så det er da skønt at kunne shoppe nyheder med lidt rabat. Håber at I kan bruge tippet!
Leopardkøredragten fås her, jakken her og futterne her.

Mini Rodini SS13

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

8 kommentarer til Mini Rodini SS13 Leo-Licious med rabat

  1. Lou skriver:

    Ærgeligt det kun er på leo-tingene de har 20 %. Har prøvet at holde mig i skindet og “kun” trykket et par undulat leggins og et par rosa flamingo leggins hjem. Og hvis ikke de havde været udsolgt i hendes størrelse havde jeg også bestilt et par t-shirts hjem.. Er helt verliebt i den Bon Voyage kollektion :)

    /Lou

  2. Åh, det havde jeg slet ikke brug for at høre! Min rygrad er så svag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *