Mini Rodini Home Collection AW14 – online nu

mini rodini home collection

Sidste gang mini rodini lancerede deres Home Collection, gik der ikke lang tid før det hele var rippet – jeg gik selv forgæves efter det ene item jeg gerne ville have haft. mini rodini har tilsyneladende lært af det, for jeg tror der er produceret større antal Home Collection styles denne gang. I hvert fald kan man stadig få det meste og der er SÅ meget pænt! Jeg købte den søde og skægge “Pug Cusion” med putte-i-lomme mopser … den bliver fantastisk på Cookies nye værelse og jeg er sikker på at han vil elske den. Vores hund er jo en fransk bulldog, men de ligner da lidt hinanden 😛
Havde det ikke været fordi vi har en del sengetøj allerede (alting er bare pænere i mindre størrelser), så havde jeg også købt sættet med flodheste. Alt for sejt, men der må være en grænse for, hvor mange sæt en dreng på to et halvt skal have! 😀 Vi bruger mest de sæt vi har købt fra by nord (kæmpeudvalg af både sengetøj og puder HER), Fred’s world (fås i stort udvalg HER) og fra Holly’s (alt sengetøj fås HER) og har så lidt andre billigere modeller at skifte med til sommerhusdynen, som også er den der ligger i bilen fast. Jeg skriver nok sættet på hans ønskeliste til jul alligevel, for ville da ikke nægte det adgang på matriklen, hvis nu nogen skulle have lyst til at købe det til ham 😀 Faktisk er der også voksendynestørrelse og det er da en liiiille smule fristende at sætte det på egen ønskeliste også. Børn og barnlige sjæle, I ved …..

Der er også rigtig fine patchwork tæpper igen – se hele mini rodini Home Collection her.

Har I været på spil også? 🙂 Hvilke ting er jeres favoritter …. var I heldige at få noget fra den sidste kollektion mon? Hvis ja, holder kvali så på samme måde som tøjet?

mini rodini mops pude

(indeholder adlinks)

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Legetøj, Mors favoritter og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *