Halloween’er I? Jeg gad godt – se mig som vampyr!

Halloween

Det er i dag d. 31. oktober og dermed den officielle dato for den gamle keltiske tradition “Halloween”. Læste lige et sted at det græskarproduktionen er gået fuldstændig agurk siden 2008 i DK og vi vist officielt ved at kunne betegne Halloween som en tradition. Eller hvad?

Jeg elsker udklædning! Af samme årsag kan jeg slette ikke vente til næste fredag hvor jeg skal til Tyrolerfest (årlig tilbagevendende amusement på jobbet) og glæder mig helt ærligt lidt til Cookie gider græskar, spøgelser og den slags, så vi kan holde halloween sammen med alle hans små venner … tænk at dynge huset til i edderkoppespind og lave klamme blodige cupcakes. Bli’r fantastisk! 🙂 Se lige alt det her pynt fx!!

Men hvad med jer – er I Halloweenister? Hvis ja, så del lige lidt … hvad laver I, hvad er jeres børn klædt ud som, har I nogle ting I fast gør? I aften skal jeg besøge min gode veninde gennem mange år og aftalen var lidt modelleret af hendes “Halloween-vagt” i byen 😀 Skønt og skørt! Tossede unger der suser rundt i gaderne med lygter og uhygge. Håber hun tager et par billeder eller tre 🙂 Hvis det var mig der skulle klædes ud, så ville jeg gå all-in på vampyrtema!! Jeg burde klart have været castet til Twilight 😛 Se bare her, ha ha 😀 Hvad synes I?

vampyr

Picmonkey rules! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Årets fester og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Halloween’er I? Jeg gad godt – se mig som vampyr!

  1. rijaH skriver:

    Haha du har også leget 😀 Fantastisk program altså! Du har meget vampyr potentiale 😉 Go home Bella!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *