MarMar Copenhagen – Sneak Peek SS13

I forbindelse med pressedagene i sidste uge, var jeg forbi Starklintpr. Mette, som ejer bureauet, har jo MarMar og den nye kollektion (det være sig forår/sommer 2013) var blevet hængt op til lejligheden. Jeg ved godt, at det er lidt tidligt at snakke om forår, men jeg vil alligevel lige vise et par godbidder 😉
Mest glad blev jeg for at se at leopardprintet er med igen OG denne gang både i den alm. leofarve men også i grå! Jeg tror ikke jeg behøver at understrege ret meget at jeg er fan, vel? haha 🙂 Bonusinfo er også, at MarMar laver leggins til voksne, så måske skal Cookie og jeg simpelthen matche til marts 😛
Leoprintet, som i mine øjne, er unisex er selvfølgelig ikke det eneste fra kollektionen, som var værd at bide mærke i…..der var de fineste prikker til pigerne og seje prints til drengene. Jeg skal selvfølgelig nok vise meget meget mere MarMar, når tiden nærmer sig og det kommer i butikkerne, men det er meget rart at vide, hvad vi har i vente, ikk’? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til MarMar Copenhagen – Sneak Peek SS13

  1. Heidi skriver:

    Det ser super fint ud, men mht leo printet. Der syntes jeg det er unisex, men kun når baby er lille. Ellers hører printet det kvindelige køn til ;O) Glæder mig til at se mere til det mærke, det ser skønt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *