Mango Essentials – Basis

Mango basic

Mango har i øjeblikket 30% på en række af deres basisvarer og det betyder altså, at tingene er virkelig virkelig virkelig billige (se selv her). Jeg har som inspiration prissat tre outfits – to til piger og et til drenge; synes virkelig man får meget for pengene.
Jeg er faktisk ret vild med drengeoutfittet, men heldigvis er det endnu lidt for stort til Cookie – vi skal nemlig ikke umiddelbart have mere nyt før vi rammer ny størrelse. Desværre kan jeg ikke sige så meget om kvaliteten på Mangos børnetøj, men det jeg har haft til mig selv, har jeg været super tilfreds med. Hvad siger I – har I erfaringer med mærket?

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *