MÁDARA – Ecocert produkter til børn

Jeg har stiftet et nyt og behageligt bekendtskab. Navnet er MÁDARA og vi snakker lækre økologiske produkter, som er Ecocert (over 95% af ingredienserne er naturlige) men alt fra voksenhudpleje til børneprodukter. Vi har testet alle fire produkter og er meget begejstrede – de er stort set duftneutrale og efterlader huden fugtet, blød og ren. Udover det, så er produkterne ret drøje i brug, hvilket jeg synes er rart, da det ellers kan være den rene udskrivning generelt med sådan nogle små røvere, der skal smøres og gøres hvert andet øjeblik 🙂 Priserne er også mere end rimelige – fra 99 kr til 139 kr og ofte er der faktisk tilbud på MÁDARA’s egen side her.
Se også alle faq her, hvor man kan få større indblik i renheden og testningen af produkterne.

20130615-115829.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Body & Pleje og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til MÁDARA – Ecocert produkter til børn

 1. Daniella Lind skriver:

  Jeg synes så at det ville have været meget bedre, hvis der ikke var parfume i, nu når det er til babyer.

  • MiniMalsen skriver:

   Hmmm måske jeg har overset det, men hvilket produkt er der parfume i? Synes jeg har læst alle ingredienslisterne.

   • Daniella Lind skriver:

    Der er ”aroma” i både shampooen og baby wash. Selvom det er naturlige æteriske olier der er i, kan de stadig være allergifremkaldende i samme omfang som ”parfume”.

    • MiniMalsen skriver:

     Ja det har du ret i at de kan være. Har dog ikke observeret noget endnu, men klart vigtigt at huske på at olier også kan have ikke gavnlige virkninger.

 2. Anita skriver:

  Jeg brugte deres strækmærkeolie under min graviditet og var til at begynde med rigtig glad for den, men de æteriske citrusolier gav mig en mild allergisk reaktion; jeg kløede helt vildt, der hvor jeg havde brugt den

  • MiniMalsen skriver:

   Det lyder ikke rart. Jeg vil holde øje med reaktioner hos mig selv – har dog været virkelig glad for de produkter jeg har prøvet ind til nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *