Limited by name it

limited by name it
Under modeugen var jeg også forbi name it’s stand, som var virkelig stor, for udover at have deres normale kollektioner med, så var den nye kollektion “Limited by name it” også repræsenteret. Forskellen fra de normale name it varer  er meget kort fortalt, at der er skruet op for fokus på detaljerne, farverne er nedtonede og det er i højere grad snittet på de enkelte styles, som er blevet kælet for. Nogle af de trends og tendenser, som har vundet indpas i voksenmoden er blevet tilpasset børn og tilsat nogle af de cool styles. Størrelserne går fra 4 til 12 år og rummer både drenge- og pigetøj.
Priserne er stadig name it, hvilket vil sige, at det er til at betale og man får meget for sine penge. Jeg har kun haft erfaringer med name it’s basistøj ind til videre, som jeg vist også har nævnt et par gange før, men det har til gengæld ikke skuffet. God kvali til en lille penge.
T-shirten med ørnen på koster fx 149.95 – den, samt de lange shorts ville jeg vildt gerne have til Cookie, men han må vist vente et par år endnu inden han kan fylde kollektionen. 🙂
Der var simpelthen så mange fine styles, men for ikke at drukne jer i billeder, så får I mine yndlings. Hele kollektionen fås online lige her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Limited by name it

  1. Petit Podium skriver:

    Vi er også vilde med Name It’s Limited-kollektion 🙂 De laver i det hele taget rigtig mange fine ting til yderst fornuftige priser 🙂

  2. Tak for tippet! Name It har i det hele taget udviklet sig virkelig meget de seneste år, synes jeg.

  3. Bolize skriver:

    haha ØRNEN … meget a’propos 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *