Lækkert sengetøj fra Fred’s World / Green Cotton

IMG_3857.JPG

Det var en god nyhed, som jeg fik, da jeg kort nåede forbi Fred’s World på CIFF, for jeg havde længe håbet at det lækre miljøbevidste mærke ville kaste sig ud i at producere sengetøj.
Udvalget er faktisk ret stort og rammer bredt, hvad enten man mest er til det lidt mere diskrete helprintede eller det mere sjove med Fred og en kat. Farveudvalget er også blevet rigtig fint, synes jeg og kommer i tre størrelser: baby, junior og voksen. Personligt gad jeg så godt at have det der hedder “ink” til vores egne dyner og med et prisniveau som også er fint, kan jeg også godt forsvare det.
Til Cookie kunne jeg vælge både det mere nedtonede eller det fine med den store Fred. Han elsker den frø og når han har sit lækre basistøj på derfra, sidder han altid og nulrer den lille frø som er syet ind i kanten, når han bliver træt. Nååhr 🙂
Sengetøjet fås lige her..

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Lækkert sengetøj fra Fred’s World / Green Cotton

  1. Jimmy Fjeldbonde skriver:

    Og kan fåes med 15% rabat her – http://forevereco.dk/produkt-kategori/sengetoej/ med KUPONKODEN: RYDOP 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *