Endelig overblik – det mangler vi at købe #1

Det lykkedes mig at finde en hel time i går, hvor jeg kunne få ryddet op i Cookie’s skab. Jeg havde på fornemmelsen, at der ville blive meget, som i virkelig meget, som skulle kasseres/ gives bort/ sælges, men måske blev jeg faktisk overrasket over, at det ikke var helt så slemt. Bunken var da anseelig, da jeg var færdig, men en hel del kan han stadig bruge og det minimerer jo indkøbslisten en smule. Eller …. det vil sige, at jeg i stedet kan købe lidt dyrere ting, men få.

Anyway, så kommer der nu en serie på bloggen. 3 indlæg med lister over det vi mangler at købe og inspiration til, hvad det konkret kunne være. Håber at I kan bruge ideerne og håber, at I vil bidrage i kommentarfeltet med input ift hvad I selv står og mangler til jeres guld 🙂

Cookie’s garderobe er generelt ensfarvet med undtagelse af få ting med knald på – primært fra Fred’s World og mini rodini. Jeg oplever, at det er nemmere, at dække basisbehovene, hvis det meste er ensfarvet, fordi det derfor er nemt at finde tøj til ham om morgenen. Han er selv med til at vælge og det går egentlig overraskende godt.
Efter gennemgangen af tøjet i går, var der nogle ting, som ret tydeligt fik mindre og mindre bunker. VI mangler derfor nattøj, basisbluser med lange ærmer, en fin weekend-/ hyggedragt, nye hjemmesko og bløde huer til de første virkelig kolde morgener. Nedenfor er der et bud på, hvilke styles det kunne være og lidt flere ord om valget af netop dem.

efteraarsoensker minimalsen

1. Langærmet basis fra Fred’s World. Jeg knuselsker deres basis, fordi det er blødt, lækkert og holder i lang lang tid. Den nye efterårsfarve “ink” er SÅ fed …. ikke blå, ikke grå, ikke sort, men et miks af dem alle. Fås her.
2. Popupshop laver nogle kække prints – var vild med deres badedragter til pigerne i sommer, men er endnu mere vild med deres tigerben og specielt denne pingvindragt fra denne sæson. Det er nu jeg skal udnytte heldragter, da det ikke varer længe før Cookie er for stor til dem. Pingvindragten fås her.
3. Blødeste huer fra MarMar Cph. I det hele taget kunne jeg købe mig fattig i MarMars efterårskollektion og har da også været der en lille smule – også til mig selv endda. Alt for fine ting. Huerne fås her og kan virkelig kun anbefales. Se hele den smukke kollektion her.
4. Hust & Claire skal man huske at kigge på indimellem, for her er der virkelig sket noget de seneste sæsoner. Mærket er stadig mest til piger, synes jeg, men indimellem er der nogle virkelig fine ting, som fx denne uldbody med Husky’er på. Det er min mands yndlingshund, så den slipper helt sikkert gennem nåleøjet! ;D
5. Natdragter fra Molo. Egentlig ikke så meget andet at sige til det end at de bare er i toppen af, hvad der må være behageligt at sove i. Cookie er så fin i grøn, så denne grønne med stjerner og kontraststriber kan være et rigtig godt bud på en af de sidste heldragter som indkøbes. Fås her.
6. Igen MarMar. For deres rib-modal er så lækker! Og endda i en fin pris synes jeg. Petroleum er en af mine yndlingsfarver i den blågrønne skala og minder mig om tiden mellem aften og nat, hvor den bedste hygge er med lys og varme indenfor. Fås her (også i grøn og creme)
7. Sidst men ikke minds, så har den dreng fået fod-substral!! Nu skal vi have nye hjemmesko … igen. Er ikke helt afklaret på printet, men tror det ender med enten en model fra by Kier igen eller disse fra Petit by Sofie Schnoor. Er vild med leoprintet naturligvis. Og Cookie rocker det, synes jeg.

Jeg kunne egentlig bare godt gå i gang med min egen liste jo – nem shopping! 😀 Er det nogle gode ting, synes I?

(Adlinks)

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Indkøb, Ønskelisten og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *