Kreative Projekter: Lav dine egne bogstaver

Denne her årstid fordrer til en masse indendørs aktiviteter, når gråvejret er værst og jeg er gået ombord i Dremels gør-det-selv bog med masser af gode ideer. Jeg har nemlig fået et par værktøjer, så nu skal de testes skal de! Der er gode idéer til børneværelset og leg, men der er også masser af fine ting til stuen – både pynteting, men også brugsting osv.

Jeg har allerede træbogstaver på Cookie’s dør, men det irriterer mig lidt at det er sådan nogen man kan få alle steder….der er også et af bogstaverne, som jeg synes er virkelig klodset og grimt, så gad godt lave mine egne 🙂 Det kan man gøre sådan her:

Træbogstaver kan man selvfølgelig selv skære ud eller man kan købe dem her, hvor de er hvidlakerede og dermed nemmere at male ovenpå. Dremels værktøj kan fås her  bl.a.

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, DIY // Gør-det-selv, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Kreative Projekter: Lav dine egne bogstaver

  1. Bolize skriver:

    Smart … og også sjovt med egne kreationer 🙂 Glæder mig til at se resultatet ♥

  2. Heidi skriver:

    Det ser jo ganske simpelt ud :O) Vores har også de helt ordinere på døren til deres værelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *