Hold øje med: Anniel

Da jeg var i gang under modeugen sidst, spottede jeg fantastisk fine ballerinaer til de små tøser fra Anniel. De er altså værd at holde øje med og mange af modellerne er nogle der kører igen og igen over kollektionerne – bl.a. fås et ret så bredt udvalg her hos Little Fashion Gallery.  Min personlige favorit er denne mørkebrune model med glimmersnuder, som ville være perfekt til diverse festlige sammenkomster. Anniel laver desværre ikke drengesko, men det måtte de gerne se at lave om på. Tak! 🙂 (Alternativt, må jeg jo se at få lavet mig en pige også…hihi).

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Hold øje med: Anniel

  1. Heidi skriver:

    Hvis der var garanti for en pige, så snuppede jeg gerne et barn til hi hi.. Men det ville også blive en dyr dyr fornøjelse,men sikken fine ballerinaer. :O) Er vild med den, med de pink stjerner.

  2. Pixels & Poesi skriver:

    Jeg ELSKER Anniel. Jeg har selv lige fået mit første par, og de er helt igennem perfekte.

    De kunne godt lige smække dem i pink glitter sammen i en voksen størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *