Jeg et hus mig bygge vil ….

FEBER hus Mini A Ture cardigan Hummel mælkedrengestribede bukse

Cookie har fået et hus …. af sin mormor og morfar og som han selv hjalp morfar med at samle. Et stort, ahem, mindre pænt hus, som han knuselsker og kan få timer til at gå med at lege i, rundt om, på, udenfor, slæbe ind og slæbe ud.. Hvad kan man så gøre? Lige nu egner det sig måske ikke helt til at stå ude, selv om det faktisk er godkendt til det, så det står midt i stuen og er mindre pænt. Jeg kan mærke, at jeg går en del på kompromis med det hus ….men når jeg så samtidig ser, hvor glad han er for det, så er det jo fantastisk. Huset er fra FEBER, som laver et hav af forskellige vejrbestandige legesager, hvoraf en del fås her. Huset specifikt er det her.

Har I været igennem legehus i stuen-tingen? Eller var I bare hårde i filten og sagde no-go? 🙂

Cardigan fra Mini A Ture (modtaget til test) og bukser fra Hummel

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

15 svar til Jeg et hus mig bygge vil ….

 1. Mette R skriver:

  Ville lige give mit indput med at det sagtens kan tåle at stå udenfor uden problemer. 🙂

 2. Haha, vi har et lige så lidet flatterende hus til lille C, men det står dog i vores gård og “pynter” sammen med en matchende rutsjebane i signalfarver 😉 Absolut ikke skønheder, men jeg har ingen problemer med det, fordi det står udenfor. Og det er måske nok i virkeligheden der forskellen ligger 😉

 3. Bolize skriver:

  Åhhhr det er SÅ flot til jeres stue 😉 hahahaha ♥ Og Cookie elsker det jo og DET er det aller aller vigtigste 😀

 4. Karen skriver:

  Anton arvede et lignende fra naboen. Det var interessant et par måneder, så blev til opbevaring af sandkasseskrammel og til sidst tog en storm det. Naaaarj, hvor trist…. Hostkremt,ahem…
  Jeg er pænt hård i filten. Han har 20 kvm værelse og hele stuen ovenpå til togbane, biler og tjuhej og i køkkenalrummet syår der et legekøkken, så legehus? No way! I hvertfald ikke af plast! Jeg har haft kuppeltelt i atuen, for Christ’s sake!!!
  Jeg knuselsker ham til månen og retur, men han har enorme mængder plastskrammel, som bare ikke skal være overalt…

 5. Heidi skriver:

  Så fint hus. Altså vi har ikke haft et i stuen, det er den lige lille nok til. Men min mor har et stående i haven i sit sommerhus. De leger ikke med det længere. Men har haft stor fornøjelse af det da de var små. :O) Skønne billeder af jeres dejlige dreng 🙂

 6. Hehe, hvad hulan gør man ikke for de unger? 🙂 Hvis D fik sådan et monstrum af sine bedsteforældre, tror jeg heller ikke, at jeg kunne finde på at forvise det fra stuen. Imens leder vi dog efter et mere “passende” telt til området under trappen til førstsalen. Så kan hyggebehovet og om æstetiske sans begge blive tilfredsstillet 🙂

  • Marlene skriver:

   Jeg hører så til gruppen, som synes de der telte er mindst lige så gyselige 😀 Men det er sikkert bare noget med at sige til sig selv (mange gange) “Det er kun en tid, det er kun for en tid” 😀

 7. Birthe skriver:

  Ha, du snakker.
  Vi havde i hvert fald i et halvt år en kæmpe brun papkasse i stuen, hvor min mnd havde skåret dør og vinduer ud.
  Børnebørnene ELSKEDE det, sikke en lettelse da det gik til.
  Jeg er desværre den onde, der kræver togbaner fra stue til stue pakket væk efter en 14 dages tid!
  Har I Thomas tog?
  Hilsen birthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *