En reminder og lækre Ivvy efterårs/vintersko

Nøj, jeg synes det blev koldt lige pludselig? Det er jeg personligt slet slet ikke klar til. Fungerer absolut bedst i +25 grader…. sønnike derimod virker til at være fuldstændig ligeglad med at det er koldt – i hvert fald kan han ikke bruge nok tid ude og peger på døren ved første ledighed. På den måde er hans far og ham meget mere kompatible ha ha 🙂 Afsted med jer, så skruer mor op for varmen imens.
Vi har fået fyldt godt op med uld, diverse jakker, fleece, flyverdragter osv, men vinterstøvler/sko var faktisk lidt en udfordring. Dels fordi Cookie er sådan lidt mellem to størrelser lige nu, men også fordi han stadig har brug for ret meget støtte i sit fodtøj. Er meget spændt på de her sko fra Reima, som vi har fået mulighed for at afprøve – de er super lækre, bøjelige og ser umiddelbart ud til at passe hans fod rigtig fint. Der er masser af støtte både i inder- og ydersål, samtidig med, at der er lun plys på kanten, så de ikke “skærer” ind i den bløde buttede hud. De kan fås fra str. 20 lige her.
Er I klar med det lunere fodtøj til poderne?

Reima Ivvy sko

HUSK i øvrigt at I kan vinde en lækker flyverdragt fra netop Reima …. Sidste chance er på mandag! HER

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til En reminder og lækre Ivvy efterårs/vintersko

  1. Heidi skriver:

    Min ældste vil jo kun gå i fodtøj han kan spille fodbold i, helst Hummel basket støvle og den lille elsker sine gummisko. Vinterstøvlen til den store bliver hummels, og den lille har jeg et par fede støvler fra North Face stående. :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *