Ipanema badesandaler


Der er gået totalt pakke-til-ferie i den herhjemme og selv om der er mere end 2 uger til, så vil jeg gerne undgå at være i sidste øjeblik med noget. Vi skal til Bulgarien … sol, varme, strand og vand. Herligt! Selv om det primært er mig selv, som jeg er i gang med at udøve alverdens pakkelister og restriktioner overfor, så er det også nødvendigt i en vis grad med Cookie. Overpakker også altid til ham, nemlig og det g.i.d.e.r jeg ikke denne gang.

I min søgen efter et par nye Ipanema flip-flops til mig selv, faldt jeg over de her skønne badesandaler til Cookie. Jeg har faktisk haft tænkt en del over, om det ville være en god ide med sådan et par, da der er rigtig mange poolområder der, hvor vi skal hen og det er måske også rarere at have sådan nogle på hvis der er lidt sten i strandvandet. I hvert fald har jeg nu købt et par, for jeg ved hvor godt det her mærke er. Jeg kan ikke gå med den der dims mellem tæerne normalt, men det kan jeg altså med Ipanemas. Ved ikke, om de måske bare er blødere.

Jeg fandt dem hos denne franske webshop, som sender til DK for lidt over 30 kr. Win win 🙂 Der er i øvrigt 5-6 farver at vælge imellem.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Fashion, Indkøb og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *