Inspiration til mad: Smag på hele verden

Madplaner. Finde på. Tænke nyt … og så vil ungen alligevel ikke spise noget af det. Gud, hvor er det frustrerende indimellem at skulle trylle og hekse, for at sikre at ens barn spiser bare nogenlunde varieret. Vi har været bekymrede flere gange og har endda været hos lægen, da vi mente, at Cookie var lige skravlet nok. Lægen sagde, at vi skulle give det lidt tid og at hans madlyst nok skulle komme.
Det bedste vi har gjort er nok at huske på, at det er os der bestemmer, hvad der står på bordet og ham der bestemmer, hvad han kommer i munden. Vi skal og kan ikke tvangsfodre. Men stadig har det været vigtigt for os at prøve at komme nye ting på bordet samtidig med at der også var en af hans favoritter. Lidl har i en periode (og ud i fremtiden også) haft sådan et “Smag på hele verden”-koncept, hvor der har været/kommer masser af specialiteter fra et givent område/ land. Da det var Asien, hamstrede vi forskelligt sundt knas, som bare er så godt som snacks og nudler er det helt store hit med supper til. Forsøgte at lave nogle af de supper, som man kunne få opskrifter til og det var en succes. Og rart for os. For vi fik ny inspiration og kom også lidt ud af vanernes triste cirkler. Personligt, er asiatisk mad ikke min livret, men til gengæld er min mand ret vild med det.

spansk mad

Nu ville skæbnen så, at der ankom en smagsprøve-pakke fra Lidl til mig samme dag som vi kom hjem fra ferie …. for nu er det Spanien der er fokus på. Uge 30+31. Vi lavede Paella (dog uden skaldyr, da jeg får det mærkeligt af dem) efter den opskrift, som I kan finde i det her dokument, som jeg har lagt op til jer her, som er virkelig god! Der er desuden 3 andre opskrifter, som ser lækre ud … den kolde tomatsuppe skal i hvert fald prøves, for jeg og Cookie er STORE fans af tomatsuppe. Tapasretterne ser også mums ud.
Man kan som sagt få alle de spanske lækkerier i Lidl i næste uge og en paella-pande til kun 80 kr. Det er jo sindssygt billigt! Man kan se mere om temaet og hvilke varer man kan få lige her.

Har I opdaget Lidl’s projekt og måske allerede prøvet noget af det af?

Dette indlæg blev udgivet i Mad og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Inspiration til mad: Smag på hele verden

  1. NIels Hansen skriver:

    har prøvet forskellige produkter af dem og de er udemærket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *