Indretning af børneværelset: DIY vægdekoration


En af de ting, som jeg er allermest glad for på Cookie’s værelse, er det store vægmaleri, som min mor og jeg sammen har lavet mens jeg ventede mig.
Vi satte os ned og lavede en plan for, hvad der skulle være på væggen  imens min far grundede væggen med lys himmelblå. Alt der skal bruges er en masse malingrester (vandbaseret), pensler, lidt fantasi og lidt godt til ganen, når der skal holdes pause 🙂

Min tanke med væggen var, at man skulle blive glad af at se på den, dyrene skulle være naive men med personlighed og samtidig skulle den kunne være udgangspunkt for historier eller sange. Enten nogle som allerede er digtet eller nogle som man finder på selv. At det så samtidig er noget mormor og mor sammen har lavet, kan Cookie forhåbentlig synes er hyggeligt om et par år. Alle dyr er malet i fri hånd – på den måde fik de deres eget liv i takt med at de blev til. Heldigvis maler min mor rigtig meget, så når ikke mine egne evner slog til, kunne hun træde til med gode råd og ideer.

Kan I lide det? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, DIY // Gør-det-selv, Tips og Tricks og tagget , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Indretning af børneværelset: DIY vægdekoration

 1. Trine Lykke skriver:

  Wauw, det er virkelig godt lavet, ville ønske jeg havde sådan nogle færdigheder 🙂

 2. Helle skriver:

  Det er bare så super flot – love it!

 3. Rikke skriver:

  Det er så fint! Og specielt for både Cookie, dig og din mor ;o)
  Vil også bare lige sige, at jeg læser MiniMalsen hver dag – det er desværre bare ikke så tit jeg får kommenteret. Jeg venter en dreng til november og labber alle dine tips og tricks samt lækre tøjvalg i mig – keep up the good work!!
  Kh Rikke

  • MiniMalsen skriver:

   Hvor er jeg glad for at du kan lide bloggen. Virkelig. Tusind tak 🙂
   Glæder mig til at høre om dit lille vidunder når Bebs har set dagens lys 🙂

 4. Pingback: Søde pingviner i begrænset oplag fra MOLO | Minimalsen

 5. Pingback: Lidt detaljer fra børneværelset…. | Minimalsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *