Cookie’s garderobe: Zebra Solhat fra Mini Rodini SS12

Jeg synes simpelthen, at jeg bliver nødt til at vise jer Cookie’s Zebra-solhat fra Mini Rodini! Den er så fin, synes jeg og super sej med striberne på….de er mere mørkebrune end sorte, hvilket gør at den heller ikke virker helt så hård.
Vi går tit en lille tur ude i haven og det lille fine hovede skal jo beskyttes godt, så jeg er glad for endelig at have fundet en. Synes tit at solhattene er alt for tøsede og magtede ikke lige de der kasketter med slag på ….legionær-banditter. De er fine til lidt ældre drenge, men ikke til sådan en lille fyr her, synes jeg. Bøllehat-modellen fungerer bedre 🙂


Hatten kan fås HER og også HER.

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Indkøb og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Cookie’s garderobe: Zebra Solhat fra Mini Rodini SS12

 1. Sabina skriver:

  Han er altså bare så super nuser! 🙂

 2. Heidi skriver:

  Lækker hat, og ikke mindst en dejlig lille Cookie. :O)

 3. Camilla skriver:

  Hvor er han bare nusser 🙂 Jeg er enig med dig i at mange solhatte til babyer, er til piger! Jeg syntes du har fundet en rigtig god løsning 🙂
  /Camilla.

 4. Trine Lykke skriver:

  den er super cool, og ikke for pussenusset som de ellers godt kan blive…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *