Haps! Udsalg hos Holly’s med virkelige gode ting til store besparelser til de hurtige

Jeg er for så vidt enig i, at de meget kløverprintede ting i det almindelige “små-kløver”-print for det meste henvender sig til de helt små børn, men man skal passe på ikke at lade det være synonymt med Holly’s i det hele taget, for der er virkelig mange gode ting at komme efter – også til de lidt ældre. Jeg har lige smidt for en plovmand i indkøbskurven og glæder mig til at modtage pakken som bl.a. indeholder striber og marineblå shorts, samt en lækker sommerdragt nu, hvor varmen igen rammer DK. Vi mangler også undertøj, så der røg også et par par med i kurven der. Hele det gode udsalg finder du lige HER!
Lavede lige en collage med gule styles …. gult er lækkert og havde jeg haft en mini-me i pigeudgave, så var de der bade-bloomers altså flyttet ind omgående! Gal, de er søde 🙂 Fåes også i grønne.

Sengetøjet er også sat ned, så hvis du er fan af det ligesom jeg er, så finder du alle sæt her. Overvejer pt voksenudgaven af de brunlige/grålige/blålige. Uha, vi mangler nemlig, så det ville jo være et rent fornuftskøb! 😉

Alle billeder er lånt fra Hollys.dk

Affilatelinks i teksten

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Tips og Tricks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *