Godt shoppetip: Fed deal på sko til baby, barn og teen (og mor)


Med fare for at I på et tidspunkt kommer til at holde mig ansvarlig for at shoppe for meget, så ved jeg, at I er glade for, at jeg gør opmærksom på, når jeg ser de der gode “værdibevis-deals” rundt omkring. Lige nu er der en, som jeg ikke kan lade være med at købe selv i hvert fald. Shop sko for 400 kr, men vi betaler kun 149 kr. Der er sko til alle aldre (også os selv) og det er fra en hel masse kendte gode mærker som Ecco, Bisgaard, New Balance, Nike, Skofus mm. (fra denne webshop, hvis I vil tjekke det ud inden).
Find dealen her hos Groupon. De burde seriøst snart belønne jer (og mig haha) med en ekstra rabatkode, sådan som I klikker videre til dem herfra 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Tips og Tricks og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Godt shoppetip: Fed deal på sko til baby, barn og teen (og mor)

 1. God idé! Altså til mor. Man må godt give sig selv Mors Dags-gave, ikke? 🙂

 2. line lind skriver:

  Det var da et supertip. Jeg må indrømme, jeg generelt er lidt træt af, at alle de forskellige tilbuds/nyhedsting man skal være tilmeldt for at købe noget, men tror alligevel jeg springer på den her.

 3. Heidi skriver:

  Ihhh tak for tippet, selvom jeg 110 % holder dig ansvarlig for alt det jeg shopper :O) det er jo et tilbud man ikke kan sige nej til :O)

  • Heidi skriver:

   Købt og nye sandaler skal købes, fra Cashott.. Så sparer jeg uanset hvad, selvom de koster 795. :O) Wup wup, 3 par sko købt på en uge.. Dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *