Forårs-musthave til de store piger! Leopard MC bikerjakke fra H&M

leopard bikerjakke h&mI en sen aftentime i går, browsede jeg lidt rundt for at se, hvad der er kommet på hylderne hos de forskellige highstreetkæder og mit hjerte stoppede en lille smule, da jeg så denne her übercool MC bikerjakke i grå leopard til de store piger (str. 134-170) hos H&M! Den er ovenikøbet i stretch-materiale, så jeg gætter på, at den er superbehagelig at have på og kombineret med forårets lyse ripped jeans med oprul, en lidt oversize tee og et par seje lakbrogues med ankelstrømper, så gad jeg lige pludselige godt være 14 igen. Tænker lidt, at små voksne damer da også må kunne passe den? Helt ærligt, til 199,- er den næsten forsøget værd, hvis man er petit. Anyways! Den fås her.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Tips og Tricks og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Forårs-musthave til de store piger! Leopard MC bikerjakke fra H&M

  1. Heidi skriver:

    Uiiiiiiii den er fin, den tror jeg min niece som fylder 14 i marts skal have, det er lige hende, med et par fede jeans til og en ballerina :O)

  2. Signe skriver:

    Jojo, jeg er helt sikker på, at de voksne også kan passe den. Jeg er begyndt at runde børneafdelingen når jeg er i H&M, for nogle gange har de altså nogle fine ting. Jeg har fx fundet en grå/sort leo nederdel, som passer helt perfekt i str 164. Så go for it 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *