Fokus på prints – del 1: URBAN ELK

Jeg er rimelig kræsen, når det kommer til prints på børnetøj (det er jeg for den sags skyld også når det handler om mig selv) og det er altså langt fra alt jeg synes er lækkert, så jeg tænker, at jeg vil sætte lidt fokus på prints jeg kan li’ over den næste periode 🙂

Urban Elk, som er et dansk brand, laver skønne enkle prints med et sjovhedstvist. Mærket oser af børn, men samtidig tager printsene ikke fokus fra selve barnet og det er i virkeligheden nok det jeg tiltrækkes af. Samtidig kan jeg godt lide at deres farver ikke er alt for “vilde”, men at der både er naturfarver og sort/hvide prints. (Der laves generelt for lidt sort børnetøj imo, men mere om det en anden dag). Som en sidste ting, så kan jeg også godt lide, at mange af deres items er Unisex som jeg ser dem – det giver os noget mere at lege med i stedet for de traditionelle kønsopdelte farver. Urban Elk laver tøj op til 8 år så vidt jeg er orienteret.
Jeg kunne godt have valgt at vise Urban Elk “in natura” med helt enkelt design, men når nu det handler om prints, så tager jeg fat i det lidt vildere. Et unisex design med pingviner. Love it! De sorte/hvide pingviner er matchet op med gule kanter og får derfor lidt kulør alligevel. Jeg er vild med det og har allerede bestilt et item derfra. Opdagede ved en tilfældighed at alt SS12 ovenikøbet lige er blevet sat ned på deres egen webshop med hele 50%. Bonus Bonus. Se hele udvalget her.

Penguin Parade

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på Fashion, Indkøb, Tests & Anmeldelser og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

11 svar til Fokus på prints – del 1: URBAN ELK

 1. Katrine Gunnersen skriver:

  Elsker også prints. Til Filippa er der også røget en del Urban Elk i tasken.. Særligt synes jeg godt om savanneprints. Den bruger de til de store i vuggestue – Hvad er det? Ja, det er en giraf…!
  http://desejesmaa.dk/huer-handsker-80/hjorth-hue-blaa-p200 Jeg er selv vild med H.J.O.R.T.H’s print her, og da jeg synes det mest er et drenge print, så har jeg købt body og hue til den dreng jeg håber at få næste gang.

 2. Heidi skriver:

  Åhh hvem der blot havde en lille bebs at give det på, skønt skønt print :O) Jeg havde også lidt til ungerne da de var små, man glemmer lidt de forskellige mærker, efterhånden som de vokser op.

 3. Helle skriver:

  fedt!! Var lige inde og lure.. tror der gik 5 min, så var der klikket 5 items i indkøbskurven – og jeg mangler ikke ha ha 🙂

 4. IdaP skriver:

  Ej altså…… nu er man jo nødt til at finde pengepungen frem igen!!!

 5. Pingback: Søde pingviner i begrænset oplag fra MOLO | Minimalsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *