Cookie’s Outfit 01.07.12: Levi’s

Pyh, jeg synes i går var slem. Varmen og lummerheden gjorde bare intet godt for en baby og lille Cookie havde godt nok svært ved at falde til ro. Da aftenen faldt på og temperaturen faldt, gik det heldigvis meget bedre. Jeg ved ikke, men de der skrig/skrål når de små ikke har det helt tilpas, går altså direkte i hjertet på mig og jeg bliver nærmest lige så ulykkelig selv. Kærestemanden håndterer det meget bedre. Han kan både bevare ro og overblik.
Nå, men i dag er vejret også tøjmæssigt nemmere at have med at gøre – tynde jeans (som jeg snart har slidt op…de er så fantastiske) og Levi’s tee. Sokkerne med “Born 2012” er simpelthen så skønne, synes jeg og har tænkt mig at gemme dem.


Tee/ Levi’s, jeans + strømper/ H&M, hat/ Friends (Føtex?)

….

Dette indlæg blev udgivet i Looks og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Cookie’s Outfit 01.07.12: Levi’s

  1. Det er også et sødt sæt :o))

    Friends er fra Kvickly, hehe så ved du det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *