Fashionistas børnetøjslagersalg 20. – 22. juli

Hvis nu nogle af jer befinder sig i eller omkring vores smukke hovedstad i morgen, søndag og mandag, så vil jeg lige tippe om, at Fashionistas holder børnetøjslagersalg på adressen Gothersgade 101  – hver dag fra 11 til 16. Jeg har ikke selv været forbi til børnetøjssalgene før, men til dem for voksne og det plejer som regel at være rigtig fint udvalg og rimelige priser. Fashionistas skriver selv om priser og mærker på dette lagersalg som er åbent for alle:
På lagersalget kan du finde børnetøj fra det bæredygtige brand Popupshop, der koster 49 kr. per del uanset førpris. Herudover kan du finde tøj fra Absorba, Tommy Hilfiger, OshKosh, Diesel, Armani, Replay, Marmar og mange flere mærker.” Endvidere skriver de:
Der er både drenge- og pigetøj, og størrelserne strækker sig fra 0 til 16 år. Besparelserne vil være på op til 80 %. Babytøjet koster fra 50 kr. per del, Reima-overtøj fra 95 kr. og herudover er der tilbud på fem body’er for 200 kr.

Det lyder da meget godt, ikke? 🙂 Jeg håber selv at kunne nå forbi – jeg er jo fan af både Hilfiger og MarMar (og Popupshop for den sags skyld, men det er jo først interessant for 2+ årige og dermed for vores vedkommende).

Anyways, nu er tippet givet videre – hav en forrygende ferie, fyraften, weekend, fest eller hvad der end måtte stå som facit på denne fredag for jer derude! Selv vil jeg nyde, at jeg er halvvejs igennem min sommersortering af emails. Hold nu fast …. der var til at begynde med knap 6000 ukategoriserede læste mails. Gah …. jeg er nede på 3200 nu. Wish me luck 🙂

Fashionistas børnetøjslagersalg

Dette indlæg blev udgivet i Events, Fashion, Tips og Tricks og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Fashionistas børnetøjslagersalg 20. – 22. juli

  1. Kristina K skriver:

    Tak for tippet, det lyder jo super godt. Ved du om det er gratis at melde sig ind i fashionistas?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *