Efterårsgodter og seje tøser

Little remix AW13

I onsdags var jeg et smut forbi Designers Remix i Pilestræde for at hente nogle støvler og mens jeg ventede lurede jeg lidt på den smukke Little Remix kollektion. Udover at der er en fuldstændig fabelagtig læderjakke, så var der også så mange gode enkle styles, som ville kunne bruges i et hav af forskellige kombinationer. YouHeShe Kids er et i blandt andre, som forhandler Little Remix og d har jo også Little Marc Jacobs og super cute Scotch’R Belle.
Et kort øjeblik var jeg, af økonomiske årsager, glad for at jeg ikke har en pige på 4-5 år. Pyha, mors kort ville gløde. Se alle efterårsnyhederne her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *