Det fineste undertøj fra Soft Gallery

soft gallery underwear Soft gallery underwear

Tilbage under pressedagene var jeg forbi det bureau, som har Soft Gallery og jeg var ret skudt i stort set hele kollektionen. Noget af det, som fangede mine øjne mest, var de fine undertøjssæt, som både fås med de velkendte Soft Gallery-ugler, men også med ulv og fjer. Kunne så godt tænke mig ulvesættet til Cookie, for tænker også at tanktoppen vil kunne bruges som top med en cardigan eller denimskjorte over og så får jeg pludselig væsentlig mere brug ud af sættet. Er det ikke noget af det fineste?
Ulvesættet fås her og fjersættet her.

Jeg forsøgte faktisk at få et overblik over, hvad der skal købes ind her til efteråret og vinteren den anden dag, men opgav på halvvejen … kunne slet ikke overskue det lige pludselig. Trænger til at få ryddet ud i skabene, for der er vist en masse som han ikke længere passer og som skal sættes til salg/gives væk osv. Lille tryllefe må meget meget gerne sendes min vej 😀

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *