Børneværelset: IKEA pendel med skyer

Jeg går stadig og overvejer, hvordan næste skridt i forhold til Cookie’s værelse skal være (læs om de indledende tanker her), men belysning er noget af det, som jeg synes er allersværest. For det skal være pænt, ikke alt for tutset og alligevel synes jeg godt man må se, at det er et barn der bor på værelset – kan I mon følge mig?

ikea pendel med skyer

Nå, men jeg er begyndt at gemme billeder af mulige lamper i en mappe på min computer. Denne pendel fra IKEA kunne godt være en mulighed – den fås i et hav af farver og vist nok to størrelser. Derudover er der andre modeller også – fx bordlamper og sengelamper. Jeg kan godt lide prisen – 139 kr. Jeg kan godt lide enkeltheden. Jeg kan godt lide de barnlige skyer som motiv – dem har jeg nemlig en generel svaghed for.
Samtidig skal den passe ind i værelsets univers, hvor der bl.a. er dette vægmaleri, som jeg selv har kreeret med min mor og denne Heico lampe.

Hvilken belysning foretrækker I til jeres børns værelser? Link meget gerne, så jeg og andre kan blive inspireret 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, DIY // Gør-det-selv, Forældretanker, Ikke kategoriseret, Indkøb, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Børneværelset: IKEA pendel med skyer

 1. Sabina skriver:

  Ingen børn ved du nok, men har da lampen haha 😀 Dog den model med “fod” – de havde den på bud (ja det er min undskyldning haha), og synes den er lidt hyggelig 🙂 Og så giver den et behageligt lys 🙂

 2. rijaH skriver:

  Vi har den hvide store model i loftslampe, den synes jeg er rigtig god, lyser godt op men han kan stadig se der er skyer på fordi han kigger tit på den 🙂

 3. Sophie skriver:

  Har netop købt denne Sebra lampe til lille A’s værelse

  http://olisan.dk/maerker-468/sebra-492/xl-loftlampe-i-turkis-6215.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *