Black-eyed-pea

canon cookie

Halløjsa 🙂 Så blev det sørme fredag igen og denne gang er det lidt af en weekend, som vi går i møde, for Cookie’s mor (aka mig) runder nemlig et små-skarpt hjørne. Kan snart ikke længere skrive 3+noget, men må i stedet benytte mig af det noget mere kantede 4-tal. Av for den, hva’? 🙂 Nå, men hvad …. vi har det jo godt og jeg kan såmænd nok ikke mærke forskel.
Cookie er i øjeblikket i et jeg-gider-ikke-blive-fotograferet humør og skynder sig at snuppe beskyttelsesklappen til kameraet, som så bliver plantet foran øjet. Hver gang 😉 Jaja, men det er da også en virkelig pæn klap ….he he …

Ønsker jeg en rigtig god weekend, men jeg tjekker lige ind i løbet af i morgen eller søndag med lidt nyt.

SIDSTE chance for at deltage i REIMA-konkurrencen er i dag …. se her: Konkurrence

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *