Bedste basis // Fred’s World

Ligesom jeg er sindssygt kræsen i forhold til basis til mig selv, så er jeg det også til Cookie. Jeg har efterhånden forsøgt mig med rigtig mange forskellige mærker, men der er primært to som jeg vender tilbage til igen og igen. Det er især Fred’s World, da tøjet holder sig pænt rigtig længe. Farver og form holder og det er af en tilpas tykkelse, så det både kan bruges under noget i de køligere perioder, men også kan bruges som sommeroverdele, da de heller ikke er for kraftige i kvaliteten. Super gode og man kan fx få sådan nogle to pak-anordninger. Faktisk kan man få bukser i tre-pak, hvor man sparer en del.
Vi mangler pt det hele … kortærmede, langærmede, bukser, undertøj … De her ting skal på plads inden ferien, da jeg forudser, at det vil blive sådan noget tøj, som Cookie kommer til at bruge rigtig meget af på ferien til Bulgarien. Det skal vi i øvrigt lige snakke om i et andet indlæg som er på vej ….har et par spørgsmål 🙂

Find Fred’s world her.

Det andet mærke jeg er glad for basisvarerne fra er mini rodini (surprise, ha ha) .. det ensfarvede vel at mærke. Petit Bateau er også dejligt, men holder i min verden ikke lige så godt.

Har I basisfavoritter?

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *