Yndige H&M HOME for Kids & Babies

H&M har netop smidt en ordentlig omgang tilbehør til børne/babyværelset på hylderne og jeg har øjnene på stilke efter den her plaid. Den er da så skøn og ville være lækker at have liggende i stuen til baby. Der er faktisk mange andre fine sager også…så som leopardsengetøj osv. Kig selv her evt.
Sengetøjet til piger med kaniner og til drenge med ulve er da heller ikke til at stå for, vel? 🙂 Minder lidt om “By Nord”s med dyrefotoprint men i en mere affordable udgave.

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Diverse, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

11 svar til Yndige H&M HOME for Kids & Babies

 1. Rikke skriver:

  Det er så fine sager de har lavet, men jeg tror desværre at sengetøjet er lavet til svenske dyne-størrelser?!
  Jeg kunne godt hoppe på et par stykker af den fine pink bold-pude og hvis vi havde lidt mere plads, skulle prinsessen helt sikkert have det søde, lille legetelt :o)
  Kh Rikke

 2. Natascha Coester skriver:

  Hvor er det sengetøj FINT! Helt ærlig.
  Synes bare det med den lille ulv er lidt for meget kopi af Bynord 🙂

  http://nataschacoester.blogspot.dk/2012/07/give-away-part-two.html

 3. Louise skriver:

  Jeg havde egentlig udset mig noget af det fine babysengetøj, men jeg tror simpelthen ikke jeg orker at skulle sy det ind, så det passer til en dansk babydyne. Det er en ommer H&M!

 4. Heidi skriver:

  Fint sengetøj, men absolut en ommer hvis det blot kan bruges til svenske størrelser 🙁 Ihh det er en fin plaid, skal da lige tjekke det hele kollektionen ud. ;O)

 5. Sabina skriver:

  Kan da kun glæde mig til jeg engang skal have en baby! 😀 Der findes godt nok mange fede og søde sager 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *