Vind Pandora Birthstones sæt med øreringe og ring

Pandora birthstones
Denne sidste gave inden jul er givet af Pandora, som er et af de mærker, som betyder rigtig meget for mig. Jeg har været glad for Pandoras smykker i rigtig rigtig mange år og det er derfor altid en fornøjelse at få lov til at indvie nye i deres smukke univers.
Præmien består af et sæt med ring og ørestikkere med din egen helt valgfri fødselssten – så om du vælger at bære dit barns sten eller din egen eller en af hver, er helt op til dig. Sættet er i sterlingsølv i øvrigt.
Personligt, har jeg stadig et ønske om at kombinere min egen lille families fødselssten i en lille klynge med tre ringe. Det kunne være så umådeligt fint og dagligt minde om det fantastiske man er blevet begavet med.

Du skal, for at deltage i konkurrencen, skrive, hvilke(n) måned(er) du vil bede om, hvis du vinder. Fx: Ring: Januar og ørestikkere: Marts og derefter gerne en lille forklaring på dit valg 🙂 Skriv seneste d. 26. december.
Hvis du gerne vil støtte op om bloggen, så giv et like på Facebook og et follow på bloglovin’ <3

Stenene på Pandoras ringe og ørestikkere er som følger: Januar: garnet (granat), februar: amethyst, marts: aquamarine, april: rock crystal, maj: chrysoprase, juni: grey moonstone, juli: carnelian (karneol), august: peridot, september: lapis lazuli, oktober: pink opal, november: citrine og december: turquise

Held og lykke 🙂

Stort tillykke til Henriette (som har mailadressen info@blu******) – og tak til alle for deltagelsen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Udstyr & tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

60 svar til Vind Pandora Birthstones sæt med øreringe og ring

 1. RIkke Skjøde Baes skriver:

  Jeg elsker sten – men betydning. Sten har aldig haft mening i mit liv – og givet mig styrke når jeg har haft brug for det- eksamen – bryllup – og jeg har fundet mig tilrette med December – de har en boligende effekt. – øreringe. Ring – Marts – jeg bruger det blå til at få ro og bevidsthed omkring hvor jeg er og fatte mig 🙂

 2. maria Suzette Vergmann skriver:

  Jeg ønsker mig september måned, da det er min datters måned og hun ha siden sin undfangelse kun bragt mig held og kærlighed. Derfor september 🙂

 3. Lone Larsen skriver:

  Wauw, en fantastisk gave <3
  Jeg krydser fingrene for et marts <3 Jeg er født i marts og blå er min favorit farve, så et sådan sæt kan da kun bringe lykke 🙂

  Glædelig jul til dig og dine <3

 4. gitte zakariasen skriver:

  november <3 min fød.måned. Glædelig jul

 5. Dorte Slouborg skriver:

  Hvor er de smukke! Vil gerne have ring: Juli og ørestik: august 🙂 Glædelig jul! 😉

 6. Annesofie Kjeller Larsen skriver:

  Sikken sød ide 🙂 fine smykker! Jeg er fra November, så synes det er naturligt at vælge den måned 🙂

  Glædelig jul til alle 🙂
  KH
  Annesofie

 7. Karina skriver:

  Jeg ønsker mig øreringe, maj for min førstefødte og ring, juli for min yngste søn. Ville elske at bære mine drenge på mig i stenenes skønne symbolik 🙂

 8. Tine skriver:

  De er så flotte <3 December betyder rigtig meget for mig, både pga. vores to døtres fødselsdage, men også pga sygdom i familien. Så jeg ville vælge decembersten 🙂

  Glædelig jul

  Mange hilsner Tine

 9. Charlotte Lang Hansen skriver:

  Jeg vil gerne vinde sættet i April Rock crystal. Det er ikke min egen sten, da det vil blive brugt som gave 🙂

  charlottehansen83@hotmail.com

 10. Mette Lynghøjen skriver:

  Super flotte smykker. Ønsker juni i både ring og ørering. Glædelig jul, Kh Mette

 11. Mette Lynghøjen skriver:

  Årsagen er meget enkel, dejligt klassisk ligesom den der bærer ringen:-):-)

 12. Katrine Gunnersen skriver:

  December, ring – der er jeg født 🙂

 13. Marlene Høj skriver:

  Jeg ønsker mig februar-sten, fordi min kæreste og jeg begge har fødselsdag i februar. April-stenen skal også være velkommen for der mødte vi nemlig hinanden og har siden fået to fantastiske børn.
  Og så er stenene jo smukke 🙂
  Glædelig jul!

 14. Henriette skriver:

  Aqua marine for marts, hvor jeg har termin med lillebror 🙂

 15. Karina skriver:

  Har som du ved 2 piger, de betyder ALT i verden og elsker dem og alt der symboliserer dem vil jeg elske at bære. Elsker i det hele taget smykker med en betydning/mening/historie.

  Da de har fødselsdag i august og december ville jeg hvis jeg var heldig gerne be om

  Ørestikker: december (turquise) og ring: august (peridot)

  Mvh Karina

 16. Eva skriver:

  Min datter og jeg er begge født i september – tre dage fra hinanden – men min datters termin lå på min fødselsdag:) Derfor ønsker jeg mig ring og øreringe fra september. Begge dele skal være dåbsgave til min datter, hvis jeg er så heldig!:)

 17. Dorthe pedersen skriver:

  Jeg er født i august så det er stenen jeg ønsker og gerne ørestikker — jeg mener sten er grøn og som er håbets farve — denne farve vil pt være perfekte til mig

  Vh Dorthe pedersen

 18. Caroline M skriver:

  Sættet skulle være en gave til mig mor- fordi hun er den hun er. Det smukkeste, klogeste og meste betænksomme menneske jeg kender – mit største forbillede. Hun har støttet mig i tykt og tyndt, dag og nat gennem min 2år lange kræftsygdom – og jeg er hende evig taknemlig <3
  Ørestikkerne skulle være september – min mors fødselsdag
  og ringen Marts som er min fødselsdag.

  Glædelig jul til alle <3

 19. Anette Dahl Povlsen skriver:

  September ring og november øreringe , de måneder er mine børn født og dem elsker jeg overalt på jorden 🙂

 20. Pia Rotbøl skriver:

  Jeg vil blive så lykkelig, hvis jeg kan vinde ringen for maj og øreringene for november, mine to dejlige pigers fødselsmåneder

 21. kjerstine larsen skriver:

  ring januar (min søn er født i den måned) øreringe August (min egen fødselsdag)

 22. ANETTE skriver:

  Smukke smukke smykker ! ♥

  Jeg vælger ring JANUAR og ørestikkere OKTOBER.
  Fordi min datter har fødselsdag i oktober, og jeg har fødselsdag i januar. Det kunne være så hyggeligt at have mor datter kollektion. : ) ♥

 23. Katrine K skriver:

  De er da fine jeg ønsker mig et sæt med stenen for april, da min datter er født i april. …

 24. Mette Kristensen skriver:

  Begge dele i september.
  Jeg har fødselsdag i september og vil derfor gerne vinde med denne sten.
  Jeg har dog ikke huller i ørerne, men har en veninden som har fødselsdag samme dag som mig. Jeg har ikke set hende i et stykke tid, da hun er flytte til Sjælland og jeg bor i Jylland. Skal dog over og besøge hende i starten af februar og vil gerne give hende øreringene i gave 🙂

 25. Line Lykke skriver:

  Wow, hvor er det en fin og meget personlig gave… Jeg ville vælge at forkæle min mor med denne, hvis jeg skulle være SÅ heldig. Min mor, søster og jeg har boet alene sammen i mange år, indtil min søster og jeg flyttede hjemmefra. Men vi er en lille trekløver, som altid holder sammen. Det ville være fantastisk at kunne give hende en gave med et fint symbol på den nærhed og det bånd vi har sammen.. Jeg ville vælge ørestiks fra April som er min fødselsmåned og ring fra August som er min søsters fødselsmåned – så har hun os tæt på HVER eneste dag!!:)

 26. Monica Figgé Jensen skriver:

  Jeg vil gerne vinde månedssten i juni for både ring og ørestikkere. Det er min egen fødselsmåned. Men jeg må sige, at jeg er blevet inspireret af det du skrev med at lave en klynge af ringe med familiens stene. Det vil jeg selv gå i gang med 🙂

 27. Trine Borup skriver:

  September måned, for der er min søn født 🙂

 28. Christina skriver:

  Skøn gave. Jeg ville vælge at få dem i august farven, der vil symbolisere min datter, der blev født i august i år 🙂

 29. Maria Seidelin skriver:

  Følger dig allerede begge steder 🙂 Jeg synes det er en super ide Pandora har fået der! Hvis jeg er heldig ønsker jeg JUNI – da det er den mdr. jeg er født og det ville være det mest nærliggende for mig at vælge <3

  Kh Maria Seidelin

 30. Kristina K skriver:

  Jeg ønsker mig en ring med stenen for juni og øreringe med stenen for september, fordi det er mine døtres fødselsmåneder.

 31. Bettina Baggers Boateng skriver:

  Vælger februar måned til ring og marts til øreringe 🙂

 32. Henriette skriver:

  Jeg vil ønske mig ringen i april, det er den måned jeg er født i og også hvor jeg er blevet gift. Ørestikkerne skal være juni, med månesten, da det er den måned min datter er født hun hedder Luna, som jo betyder måne..

 33. trine o skriver:

  Ring: December
  Øreringe: December
  Jeg vil gerne have begge dele i decembersten, da december er måneden hvor jeg blev rask efter et langt sygdomsforløb og samtidig måneden hvor min dejlige Villy blev født.

 34. Dorte Nysom skriver:

  Jeg ville vælge begge i marts, da det er der jeg er født.

 35. Pernille E. skriver:

  Jeg ønsker mig juni øreringe pga. min ældste datters fødselsdag og vores bryllupsdag.
  Ring: april pga. både mine yngste datters og min egen fødselsdag.

 36. Lis Vinter skriver:

  Sikke dog et skønt sæt – håber jeg vinder !

 37. Trine skriver:

  Jeg ville nok valgt ringen i marts (årsdagen med k’resten) – og ørerigene i maj (lillepigens fødselsdag)

 38. Rikke FM skriver:

  Jeg vil gerne vinde begge dele til maj måned – da mine skønne unger er født i maj. Også synes jeg baj stenen er flot.

 39. Ring og ørestikkereseptember, det er der min mand har fødselsdag 🙂

 40. Heidi skriver:

  Blev i september mor til en dejlig dreng og jeg kan rigtig god lide ideen om at bære noget som minder om båndet med ham, så derfor september til begge dele.

 41. Carina skriver:

  Ring: April, ørering: marts.

  Det er de måneder, mine piger er født ♡

 42. Christina F skriver:

  Ring: April
  Ørering: December
  Min og mandens fødselsdagsmåneder.

 43. Kirstine skriver:

  Ring: November og Øreringe: Maj.
  November fordi det er der jeg selv er født, og maj fordi det er der kæresten blev officiel tilbage i 2005 🙂

 44. Sisi skriver:

  Jeg er født i december, så jeg ville vælge begge dele med den fine december-sten. Rigtig god jul derude 🙂

 45. gosia skriver:

  begge dele med april: rock crystal, det er min datters fødselsdagsmåned

 46. Anne Bruun Sunke skriver:

  Jeg vælger oktober som jeg selv er født i, synes ellers at både juni & august er rigtig flotte, men vil ikke vælge mellem mine børn, så de må ønskes i gave, så vi er samlet alle 3 <3
  http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings#!190854POP/metal/05,04,11,06/stone/!01/sort-by/r
  http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/earrings#!290543POP/metal/05,04,11,06

 47. julie lillegaard skriver:

  November og maj – mine pigers fødselsmåneder. Det ville simpelthen være så fint 🙂 Rigtig glædelig jul til jer <3

 48. Pingback: Juleaftens Outfit i højhalset skater dress | Malsen

 49. Bolize skriver:

  Min egen sten (december) er utrolig smuk … så hvis jeg blev den heldige vinder, skulle ørestikkerne være med turquise. Ringen skulle være med Cookies sten ♥

 50. Katrine thorsen skriver:

  Jeg ønsker mig maj måned i begge dele, da min elskede søn er fra 30. Maj 🙂

 51. Mathilde O skriver:

  Ring – oktober; min søns fødselsdag
  Øreringe – marts: min datters og min fødselsdag 🙂

 52. Camilla Thisted-Widtfeldt skriver:

  Ih hvor det en fin konkurrence. Der er ingen tvivl om hvilke sten jeg gerne vil have hvis jeg vinder. Jeg er selv tvilling, jeg har altid vidst at hvis jeg skulle have en ring der skulle symbolisere mig og min mands ægteskab skulle symboliserer uendeligstegnet da vi er gift den 08-08-08 og når ottetallet bliver lagt ned er det det samme som uendelighedstegnet. Juni er månesten og denne ringe har en møsnter der snår sig rundt om hinanden og det ville have forsat i et uendelighedstegn med månestenen ovenpå:http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/rings/190850msg.
  Af øreringen vil jeg gerne have min datters fordi jeg kun kan få et barn.Jeg fik for 4 år siden konstateret kroniske smerter hvilket betyder jeg tager stærkt smertestillende medcicin HVER dag.Min krop eller baby vil kunne overleve en mere graviditet og da jeg fik “dommen” gjorde det SÅ ondt for jeg havde jo slet ik regnet med at jeg/vi skulle have et barn sammen.Så hun betyder uendeligt meget for mig/os.
  Da hun er fra April,skal det selvfølgelig være hvid kvarts,:-)

 53. lovisen skriver:

  Uh det er fine sager. Jeg vil håbe på et sæt april smykker, og så kunne det være så fint senere at supplere med 2 ringe med mine pigers måneds sten.

 54. Helene skriver:

  Min morfar døde i januar sidste år og jeg har ikke rigtig et minde af ham ud over nogle få billeder, så derfor kunne jeg godt tænke mig at have øreringe i marts (aquamarine), da det var hans fødselsdag. Ringen er til min mor, som aldrig rigtig er kommet sig over det, og den skal være maj (chrysoprase), da grøn er håbets farve og vores begges yndlingsfarve. Jeg håber at det er en gave som vil hjælpe hende videre med livet, med den tanke i baghovedet at hun aldrig vil stå alene.

 55. Ketty Petersen skriver:

  Hvor er de smukke. Jeg ville vælge øreringene i OKTOBER / pink opal, det er vores store datters fødselsmåned, men som desværre gik bort sidste år i december, kun 1 år gammel, mistede hun livet til kræft.
  Og ringen ville jeg vælge i AUGUST/ peridot, som er lillesøsters fødselsmåned, lillesøster kom til verden i august i år. < 3

  Godt nytår.
  ketty_petersen@hotmail.com

 56. Maja F skriver:

  Jeg ønsker mig oktober i både ørestikker og ring 🙂 Synes det er den fineste pigede lyserød…!

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

 57. ring: januar, ørestikker: november

 58. Linda J skriver:

  Ring Januar for min søn. December ørestikker for min datter

 59. Lis Vinter skriver:

  Nej hvor er de yndige – dem vil jeg meget gerne eje !

 60. Camilla K.O. skriver:

  Jeg vil gerne bede om såvel ring som ørestikker for maj måned. Selv er jeg født i maj – og det er også min yndlingsmåned på alle måder. Alt springer ud, bliver frodigt og grønt, og så er den grønne farve jo håbets farve! Det synes jeg, at chrysoprase-stenen symboliserer perfekt. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *