VIND 500 kr. til FISKETORVET – et familievenligt shoppingcenter

IMG_5287
I sidste uge var Cookie og jeg inviteret en tur på Fisketorvet for at opleve, hvordan centeret har tilpasset sig familier med børn. Der er flere legearealer og -rum, børnetoiletter og puslefasciliteter mange steder, så man ikke skal bruge tid på at finde den ene lille afkrog til den slags, som mange andre centre kun har og der er oprettet fine øer rundt omkring med bløde møbler, wifi og endda stikkontakter til at oplade tablets og telefoner. Bertil, den store blå blæksprutte, som er centerets børnemaskot var også tilstede og selv om Cookie var pænt bange for ham til at begynde med (og faktisk sparkede lidt til den ene arm .. undskyld Bertil), så endte det alligevel med, at Bertil fik heftig afvinkning, da han luntede (gør sprutter det?) videre på sin færd.

IMG_5286 IMG_5324

IMG_5289 IMG_5303 IMG_5296 IMG_5301 IMG_5297

Vi var rundt og se på, hvilke spisesteder, som var børneegnede og gjorde pitstop ved både en lækker juicebar og ParadIS. Lykke. Også for moren, som er tæt på at være isnarkoman 😀 Det store akvarium med lege- og læreplancher, som man kan trække op, vakte stor jubel og siden det her er en pæn blog, så vil jeg undlade at udtrykke alt for direkte, hvordan min søn proklamerede, at det var nogle store fisk. Men lad mig bare sige, at han ikke er så stærk i k’er endnu og at han ikke har fundet ud af, at fisk er en flertalsform. Der kommer -er på, så det bliver “fisker” … og så uden k …. og ja, så har I nok gættet pointen ikke? Omg … ha ha 😀 Da vi senere kom hjem havde han såmænd også husket, at vi havde været på Fisketorvet og genfortalte glædestrålende til farmand at “Der var mange store fisker på Fisketorvet” … igen uden k’er i både det ene og det andet. Farmands panderynker var det hele værd og jeg var nær trillet omkuld af grin! 🙂
Man kan også få nye venner på sådan en tur …. yndige mini-Guldlog, også kaldet Paven, var nemlig også med sammen med sin søde mor.

IMG_5307 IMG_5309

Det helt store lyspunkt på turen var de sjove indkøbsbiler. Opdagede dem først på vej ud … gudskelov .. for ellers var vi ikke nået frem til event i tide. Den dreng og biler. Det er helt tosset og så sødt.
Han havde i øvrigt sin fine mini rodini pelikanjakke på og var så stolt af den. Han har haft den med i seng flere gange efterfølgende, men hey, den er da også alt for cool.

Konkurrence

Vi vil rigtig gerne dele den gode oplevelse på Fisketorvet med jer og derfor udlodder vi (minimalsen og Fisketorvet) et gavekort på 500 kr. som kan bruges i alle butikkerne. FEDT? Ja, da 🙂 Lidt godt til ungerne, julegaver, nytårskjole? Det bestemmer den heldige vinder, men for at deltage i konkurrencen skal man lige tjekke listen over butikker her og skrive en kommentar, hvor man nævner hvilken butik man umiddelbart forestiller sig at ville bruge gavekortet i.

Deltag senest søndag 12. oktober. Held og lykke 🙂

 

Vinderen er fundet – tillykke til Amalie 🙂 Send mig en mail på blog@minimalsen.dk så tager vi den derfra.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, På besøg hos og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

58 svar til VIND 500 kr. til FISKETORVET – et familievenligt shoppingcenter

 1. Mette skriver:

  Hvis jeg var den heldige – så ville jeg tage ind og besøge butikken Flexa og bruge gavekortet som et tilskud til en juniorseng til drengen.
  Jeg vil selvfølgelig tage drengen med – og slutte shoppingturen af med en is og lidt leg i de forskellige legeområder, og sige hej til fiskene.

 2. Anne skriver:

  Jeg ville købe julegaver i BR og Bahne 🙂 Og tage en slapper i Joe & the Juice og på Baresso!

 3. Mia h skriver:

  Jeg skulle bruge det til noget nyt tøj til mig selv i message 🙂

 4. Morten skriver:

  Det bliver nok Selected 🙂

 5. stina skriver:

  Måske en sviptur i Bahne, eller også med lillepigen i BR.

 6. Ida Skovrup Gormsen skriver:

  Det ville nok blive en tur i message eller måske Pandora 🙂 også en slapper på Baresso 🙂

  email: idagormsen1@hotmail.com

 7. Katrine Gunnersen skriver:

  Et smut i BR 🙂 Min datter på 3 har fået smag for Barbie

 8. Bettina Jensen skriver:

  Jeg ville nok hoppe i H&M og se om jeg kunne finde noget nyt til mig selv, for engang skyld 🙂

 9. Tanja Jensen skriver:

  I Bahne, når man som jeg lige er flyttet mangler man lidt af hvert til hjemmet og Bahne har alt til rimelige penge 🙂

 10. Tine skriver:

  Tror det må være en tur i BR, Bog & Ide eller måske sportsmaster 🙂

 11. Mette Lynghøjen skriver:

  Bahne er sådan en lækker butik☺især deres tøj afdeling. Kh Mette

 12. Henriette Lysholdt skriver:

  Er ikke et sekund i tvivl, Bahne er og bliver min ynglingsbutik.
  Hvis jeg for engang skyld skulle vælge noget andet, ville det være af praktiske årsager. Vi skal til Australien/New Zealand næste år og jeg har forelsket mig i de lækre og praktiske tasker fra North Face. Så det kunne bestemt også være en mulighed.

 13. superheltemor skriver:

  Mine piger vil nok lokke mig til at give milkshake på joe and the juice 😉

 14. Vinnie BB skriver:

  Ville straks suse i Bahne…

 15. Bettina Baggers Boateng skriver:

  Personligt er jeg vild med Bahne 🙂 men det er jo nok Rebecca og Elia på 7 år, der kommer til at bruge kortet og mere til 🙂 og deres ynglings butik er H&M, der kan de bruge timer 🙂 Heldigvis er Isak så lille, at han ikke brokker sig over ventetiden, endnu 🙂

 16. Christian skriver:

  Det vil nok være i Bahne eller inspiration som det vil blive brugt i.

 17. Carina skriver:

  I Bahne. Eller Selected. Eller … ?

 18. Julepynt hos Søstrene Grene (JA – nu er det snart efterårsferie, og så må man godt! 😀 ).

 19. Camilla A skriver:

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg bruge gavekortet i Selected, da jeg har spottet en rigtig lækker frakke. 🙂

 20. Amalie skriver:

  Jeg har tilmeldt mig en halvmarathon nytårsaften, men mine løbebukser er blevet slidte og nok lidt for kolde, så jeg vil bruge dem på et par nye varme og lækre tights i Stadium 🙂

 21. Lærke D skriver:

  Jeg ville bruge gavekortet i H&M til noget varmt vintertøj 🙂

 22. Henriette Porsborg skriver:

  Helt klart Fona. Min ynglings butik. 🙂

 23. trine229 skriver:

  Trænger til nyt tøj – så optimalt ville det været HM… Realiteten hedder dog nips og julegaver i Bahne eller Inspiration;)

 24. kjerstine larsen skriver:

  Bahne

  Elsker den butik, de har alt hvad man “mangler” eller ikke vidste man havde brug for 🙂

 25. Pingback: Jean Paul Gaultier for Lindex | MiniMalsen

 26. Tenna skriver:

  Helt klart i fætter BR og Flexa

 27. Kirsten Aakerman skriver:

  H&M og eller BR gode bud til forkælelse af barnebarnet

 28. Gitte Irene skriver:

  Jeg tææææænker:

  Pandora eller H&M eller Bianco eller… eller.. eller!!! 😀

 29. Pernille skriver:

  Jeg ville gå i Bahne eller Selected. Og mine døtre ville vælge BR og Name It

 30. Camilla K.O. skriver:

  Ih.. Sikke en lækker konkurrence. Jeg ville elske at bruge gavekortet på et nyt charm til min mor i Pandora eller måske noget nyt til hjemmet fra Bahne <3

 31. Line Møller skriver:

  Da vi står overfor at skulle flytte, tror jeg Bahne ville være den butik hvor et gavekort primært ville blive brugt. De har mange fine indretningsting til både børn og voksne………men jeg kommer nok heller ikke uden om BR 😉

 32. Maria skriver:

  Det vil nok blive BR og H&M 🙂

 33. Amira Helene skriver:

  Jeg vil bruge dem i søstrene grene til kalendergaverne

 34. Dorte Nysom skriver:

  Mon ikke der kan blive lidt til børnene i BR og lidt til mor i Bahne eller inspiration 🙂

 35. Pia Damgaard skriver:

  Det må blive en tur i H&M 🙂

 36. Karina skriver:

  Må da lige nå med her 🙂
  Umiddelbart burde jeg sige inspiration ide jeg har aflivet vores stavblender i forsøger på at lave dadel-kokos kugler (ala havregrynskugler bare på en sundere måde).
  Men Pandora lokker sgu også (især med alt det fine du viser ovre på Malsen 😉

  God søndag

 37. Elaine Petersen skriver:

  jeg vil måske gå i søstrene greene og i inspiration eller på cafe

 38. Birgit V L skriver:

  Nyt tøj til barnebarnet og mig selv i H&M

 39. Anette Sidor skriver:

  Det skal så meget bruges i FLEXA. Der er rigtig meget på ønskesedlen derfra 🙂

 40. Camilla skriver:

  Jeg skal på hyggetur til Kbh med mine børn på 3 og 5 år, som begge er vilde med Lego. Så vi ville gå i BR og købe en lille Friends og Chima æske. Og så ville moren gerne have en lækker kaffe fra Baresso 🙂

 41. Lene B. skriver:

  åh, en skøn giveaway. Vil bruge gavekortet til Joe & Juice hvor jeg vil forkæle min søn med lækker juice og sanwich og kaffe til mig på Baresso. Herudover vil jeg dele gavekortet med min søn, så han kan få noget lækkert tøj i Jack & Jones og jeg vil købe et par lækre løbestrømper til mig selv i Sportsmaster og en af de lækre Body Cream i The Body Shop. Så er hver en krone også brugt rigtig godt :0) Krydser fingre

  Smil Lene :0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 42. flexa så datteren kan få nogle skønne møbler til værelset i julegave

  marianne.lykke@gmail.com

 43. PIXELS OG POESI skriver:

  Det kunne meget vel blive hos Cinemaxx, så kæresten og jeg kan komme noget mere i biffen 🙂

 44. Linda J skriver:

  Jeg vil nok gå til saint tropez først

 45. søs abel skriver:

  Waauuw, jeg vil gå i Bahne – genial butik med at samlet et sted 😀

 46. søs abel skriver:

  Waauuw, jeg vil gå i Bahne – genial butik med at samlet et sted – og så lige BR 😀

 47. Rikke skriver:

  Åh hvor ville jeg gerne vinde et gavekort. Det skal bruges i Bog og Ide sammen med pigerne. Jeg elsker udvalget, og har et par tegne og læsegladepiger. Er gavekort vil hurtigt få ben at gå på, og vil være helt perfekt – nu vi tilbringer efterårsferien i hovedstaden!!! Så ja tak!

 48. Charlotte skriver:

  Matas 😀

 49. tina Merete Skovgaard Pedersen skriver:

  Br eller Føtex

 50. Mia C Andersen skriver:

  bahne!! De har så meget lækkert. Og så kommer jeg nok ikke udenom Fætter BR..
  Mia CA/ aimlovelive@gmail.com

 51. Christina skriver:

  Hvis jeg var heldig at vinde ville jeg besøge flexa butikken. Min datter mangler et lille bord til at tegne ved, og de laver så fine børne møbler

 52. Marie skriver:

  Jeg ville købe gaver til ungerne i br.

 53. Michelle Jensen skriver:

  Gavekortet kunne bruges mange steder – af mor-steder ville det blive brugt i Bahne eller Bianco, men det er absolut ikke utænkeligt at det ville ende med at blive brugt med mine to piger på 3 og 6, kaffe og juice på Baresso og bagefter i br

 54. Maria Lykke skriver:

  Jeg ville købe nyt tøj i H&M eller julegaver i br. 🙂

 55. F. Madsen skriver:

  Jeg ville elske at købe de dejlige bænke fra Flexa til min lille trold

 56. Rikke Skjøde Baesr skriver:

  Bahne – tøj til ungerne eller tilskud til Carolines nye værelse – acculpulco Chair eller wire basket 🙂

 57. Anna skriver:

  Se om du ikke kan få samme aftale i hus med Frederiksberg Centret! De har nemlig langt flere penge på højkant 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *