Udsalget er lige startet hos Smartkids/ Styledelux’ Kids!

I samarbejde med Smartkids

For det første, så ja…. titlen på indlægget er god nok. Smartkids og Styledelux’ er nemlig på en måde fusioneret – i hvert fald i den forstand, at de to fine shops deler kurv og lager, så man dermed kan handle begge steder, betale samlet og få leveret samlet. Win! For nu, hvor udsalget lige er skudt i gang, er det lissom rimelig praktisk.
Jeg har været “dygtig” denne gang ift udsalg og lavet mig en liste med fornuftige Cookie-køb, for indrømmet, så gik det vist lidt galt ved sidste udsalg ha ha 🙂 Kun lidt.

Listen er kort, men præcis:

  1. Sandaler / indesko / gummistøvler
  2. Sengetøj – gerne to sæt
  3. Heldragter i friske farver og god kvali (Molo, Hummel, Holly’s, New Generals, Mini A Ture, Fred’s World m. fl.)
  4. Undertøj
  5. Hagesmække fra småfolk (verdens bedste!)
  6. “Dagpleje”bukser til varme dage og med løst snit

Lige nu har jeg tingene på collagen i kurven hos Smartkids/Styledelux’ Kids og jeg ved godt, at jeg ikke skal vente for længe med at beslutte mig. Det går som regel rasende stærkt med at tingene så er væk …. hvad skal I have nappet på udsalget? 🙂

(der er links til de enkelte produkter under collagen)

smartkids styledelux

heldragt New GeneralsMickey Mouse JeansDanefæ pludderbukserSmåfolk hagesmækkeSmåfolk sengetøjArauto sandalerHummel heldragtHummel stribede bukser

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Ønskelisten og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Udsalget er lige startet hos Smartkids/ Styledelux’ Kids!

  1. Haha jeg har lige shoppet, og nu hvor jeg læser dit indlæg, kom jeg i tanke om, at jeg da havde lavet en liste for at undgå unødvendige ting. Ups:) Heldigvis har jeg da købt t-shirts og kjole, hvilket stod på listen.
    Forresten, kan du ikke få sådan en boks, så jeg kan følge med i svarene herinde også? Ellers så glemmer jeg nemlig at gå ind og se, om du har svaret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *