Udsalg hos Holly’s

Holly's
Nu begynder alle udsalgene, hva’? Hvad skal I have i denne omgang?

Det eneste, som vi faktisk for alvor mangler er nattøj, lidt gode kraftige bluser og måske et par jeans. Ellers er vi ganske godt med…..tror jeg nok, for indrømmet, så burde jeg tage en tur med luppen i Cookie’s skab, for der er nok mere end jeg umiddelbart lige tror, som er blevet for småt. Jeg har kig på lidt forskellige ting fra mini rodini, Burberry, MarMar, Soft Gallery, Fred’s world og ja, så Holly’s her, for selv om jeg synes at kløverprintet er så fint, så må jeg nok sande, at det er ved at være sidste runde med det. Det er nok for pattet på en måde …. jeg er bare vild med det 😀
Købte de to heldragter på det nyligt åbnede udsalg på shoppen LIGE HER og så var der tapet til latterlige 39,- (sat ned fra 349,- pr. rulle). Købte en rulle og tænkte at man måske kunne være lidt kreativ med det …. om ikke andet kan man vel pakke nogle kasser ind i det eller bruge det til gavepapir 😉

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Cookie's garderobe, Ønskelisten og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Udsalg hos Holly’s

 1. Karina skriver:

  ELSKER hollys og kløvere, men ja jeg har det som dig, de bliver for store på et tidspunkt, dog har jeg så brugt det i nattøj og bodyer (sidstnævnte fordi de har sidder super godt på mine børn).
  Sofia har stadig nattøj derfra, men det er lææææænge siden der har været tøj i hendes dagligdags-garderobe.
  Laura har et par t-shirts og natdragter nu. Men nøj hvor jeg elskede det da hun var helt nyfødt altså

  God weekend (og shopping, jeg bestilte hos pompdelux igår og tror måske min kvote er brugt på pigerne, som jo faktisk ikke mangler)

  • Marlene skriver:

   Jeg er så enig i at det sidder godt – vi har nemlig været SÅ glade for de ting vi har haft og da han var helt lille boede han nærmest i Holly’s. 🙂
   Håber ikke du har fået forkøbt dig alt for meget 😀 Godt nytår! 😀

 2. Camilla skriver:

  Holly’s er bare det skønneste mærke! Men jeg er enig i, at der kommer en alder, hvor det er lidt for nuttet til de kære små – og nok især drenge! Dog købte jeg lige inden jul deres skønne lyseblå polo, som kun har en broderet kløver på, og så var den endda sat ned, yay 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *