Tommy Hilfiger

For lidt tid siden, var jeg forbi det PR-bureau, som repræsenterer Tommy Hilfiger til børn og kunne altså ikke lade være med at tage lidt billeder til jer. Dels, så synes jeg at mærket efterlader et indtryk af, at det kan tåle at blive brugt og materialerne er bløde og stærke.
Farverne er, måske især til drengene, klassiske, men synes bestemt ikke, at det efterlader tøjet kedeligt. Tværtimod, så tænker jeg cool & casual, når jeg ser det.
Cookie har endnu kun et par bodyer fra Hilfiger, men når han bliver lidt større, så vil jeg især gerne have nogle af skjorterne, samt noget strik til ham. De små futter, den marineblå heldragt med H’et på, samt de to striksager er mine absolut favoritsager til gutterne og den fine uldjakke med de brune sløjfebælte til pigerne, samt den lille prikkede peplumskjorte til pigerne! Er lidt vild med at se alle de nordiske referencer i striktingene.
Meget af det kan købes her og her, men ved en bredere søgning på nettet, kan man måske finde andre steder, som har et stort udvalg også?

Hvad synes I – tiltaler Tommy Hilfiger jer eller er det for “voksent”?

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Tommy Hilfiger

 1. Helene Braüner Bisgaard skriver:

  Det er bare så fint og lækkert – især til min ældste dreng på 9 år, men også ham på 6 år – købte en skøn skjorte i NY sidste sommer på udsalg og til “USA-priser” – og den er bare blevet brugt igen og igen og igen af ham på 6. Stadig fin som ny. Synes dog, at det er lige dyrt nok – desværre. Jeg synes ikke, at drengetøjet er for voksent, men bare flot og sej stil (med 3 drenge – er det kun det, jeg lægger særligt mærke til 😉 ).
  Mvh. Helene

 2. Heidi skriver:

  Det er absolut et skønt skønt mærke, har flere skjorter og Polo´s til mine drenge. Er vild med skjorten, cardiganen og futterne (de er dog for små til mine drenge). :O)

 3. Susan skriver:

  Hej:-)
  Læste lige dit indlæg.
  Og nej! – Tommy Hilfiger er bestemt ikke “for voksent” det oser af stil i mine øjne. Det er så lækkert og fedt. Love it! Min dreng på 1 år har masser af tøj fra TH og Ralph Lauren også. Det er så fedt! Han er så lækker i det.
  Mange hilsner herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *