TIP: Reima og Ej Sikke Lej overtøj med rabat


Jeg er selv godt forsynet med hensyn til overtøj til Cookie og den kommende koldere tid, men vil alligevel lige give tippet videre om, at der er 20% på alt overtøj fra Ej Sikke Lej og Reima lige her hos Paradisvej. Det er vist ind til d. 2. oktober…
Personligt er jeg ret vild med Reimas neutrale styles og tænker, at det kunne være et godt mærke at kigge lidt efter i fremtiden. Og så må jeg altså indrømme, at jeg lige skal sidde lidt på hænderne for ikke at klikke en grøn fleecedragt hjem….selv om vi har….for den er nice….heh 🙂

Er I klar med overtøjet? Hvad har I købt/påtænker at købe? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Tips og Tricks og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til TIP: Reima og Ej Sikke Lej overtøj med rabat

 1. Camilla skriver:

  Ja, NU er vi klar – har dd. modtaget regnbuefarvet Molo vinterjakke samt denne flyverdragt:

  http://www.houseofkids.dk/pi/Grøn-Polaris-flyverdragt-fra-Molo-3-år-98-cm_179830_2735.aspx

  Farven er sådan ca. 100 gange federe i virkeligheden og prisen, jeg gav, er heller ikke så ringe. Har for 3. år i træk købt Molo overtøj på den engelske hjemmeside, tootsieandfudge.com, som kører med tilbud på det ny overtøj i august og jeg fik dermed flyverdragten for 675 kr. (i stedet for 1199 kr.) og jakken var tilsvarende billig.

  Der er delte meninger om Molos overtøj (pasform og lign.) men min søn går i skovbørnehave, hvor de er ude hver dag uanset vind og vejr og han er ALDRIG blevet våd eller kold i Molos overtøj. Derfor har jeg igen i år købt vinterjakke + flyverdragt fra Molo og så kan efteråret/vinteren ellers bare komme an.

  Hvis man må komme med tips her på din blog, så er der i øvrigt -20% på tootsieandfudge.comtil og med d. 30/10, hvis man bruger koden subscriber-20 i forbindelse med betaling/check out. Udvalget er ikke lige så stort som på danske hjemmesider men de har lidt af hvert fra Katvig, Melton, Småfolk, Molo, Ej Sikke Lej osv.

 2. Heidi skriver:

  Tak for tippene til jer begge, her har vi flyverdragt i hus til den lille, en arve en fra hans storebror (win win) men den store skal have ny jakke, og det ender nok med en Hummel hvis jeg kender os selv ret. og ham!
  Vi har regntøjet i regnbuerne fra Molo, elsker det. :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *