Tip: Billige bøger til baby & børn (….og mor, hvis hun har tid)

Jeg elsker bøger – er vel ikke skolelærer for ingenting – men selv om jeg har ganske mange af slagsen, så er børnebøger ikke det der var mest af på min reol. Altså, sådan nogle med sange/CD’ere, fortællinger og den slags. Faglitteratur har jeg også måttet købe lidt ind af.
Nu har jeg så opdaget den her side, som hedder Plusbog – der er alt, hvad man kan forestille sig og sat ned med mere end 50% ofte. Der er også helt almindelige bøger – fx den nye Ken Follett bog til kun 149,- (vist nok kun i dag) så hvis vi mødre ellers har tid til at læse, er der altså også gode kup til os. Tænker også værtindegaver, fødselsdag og jul. Ret dejligt at give en boggave, når der pludselig kan blive råd.


Jeg skal selv have meldt mig ind om et øjeblik og hamstre en 5-6 titler. Den første uge koster medlemskab (så man kan få de billige priser) kun 19 kr. og hvis man derefter ønsker at fortsætte med at være medlem, så koster det 69,- om måneden – man får så også nogle ekstra fordele ved at være medlem i længere tid; blandt andet sparer man yderligere og også på portoen, som er lidt høj. Jeg vil bare bestille et par stykker til at begynde med og så høvle de store bestillinger af når jeg har været medlem nogle måneder for at få portobesparelsen.

Det er helt sikkert værd lige at tjekke Plusbog ud! Man kan sagtens se alle tilbuddene uden at registrere sig som medlem – jeg browsede lige rundt for at se om det overhovedet var noget værd og det er det i hvert fald. Jeg kan lige dele de titler jeg klikker hjem med jer i et andet indlæg. Hvis I har erfaringer med rigtig gode bøger, som er musthaves på forældre/barnehylden, så del endelig i kommentarfeltet. Så kan vi inspirere hinanden.

(Links er affiliate)

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Legetøj, Mors favoritter, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Tip: Billige bøger til baby & børn (….og mor, hvis hun har tid)

 1. karin christensen skriver:

  Bøger kan man ikke få for mange af ..Der er ikke noget mere hyggeligt end at ligge sammen med Angelina under et tæppe og læse en god bog 🙂

 2. Birthe skriver:

  Her hos os er det de gamle klassikere, børnebørnene vil høre.
  Spørgejørgen, lille sorte sambo, Palle alene i verden, de tre har vi læst igen og igen, en lidt nyere ” min morfar var sørøver” er osse et hit.
  De tre bukke bruse, den glade løve og det røde æble og Abel spendabel, den uartige caroline, alle gode. De kan dem udenad, men kræver dem læst igen og igen, det er som Karin osse skriver hyggen, plaiden, roen det gælder.
  Dristede mig til at læse ” den grimme ælling” forleden, og hvilken succes, H C Andersens sprog og humor tryllebandt.
  Men een ting : der SKAL være illustrationer. Jeg fandt et andet godt Andersen eventyr og startede, men der var ingen billeder, bogen blev klappet i for næsen af mig, “kedelig”.
  Køber altid børne/billedbøger på loppemarkeder, kan slet ikke lade være, der er tit gode bøger i fin stand.
  B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *